Max 600-700 Bütçe Hangi Telefonları Önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ocean258

Ocean258

Üye
100 Tl daha koyabılırsen bı fıyata. Lg optimus black tavsıye ederım sana..2,5 aydır kullanıyorum. Tasarımı guzel telefon.Ekran kalitesi parlaklıgı nova display ozelliği sayesinde mukemmel bence.şarj süresi cok ıyı 4.0 inç ekranlı smartphonelara gore. eğer 3g konusma cok yapıyorsan on kamerası 2.0 mp. buda cok ıse yarıyor. Android 2.2 froyo yuklu 2.3 guncellemesı gelecekmıs yakında. Oyun ve uygulamalarda'da sıkıntı cekmıyorsun Google marketten bevada ındırebılıyorsun cogunu. Fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesi bence.

buket2

buket2

Üye
400 tl civarında android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me tavsiye edebilirim. ama bence hem uygulama hem de ekran büyüklüğü olarak 100-150 tl daha koyup lg optimus black'i tercih etmelisin. gerçekten hem tasarım olarak hem de kullanılabilirlik olarak süper bir telefon. 2mp ön kamera ve 5mplik arka kameraya sahip, ekranı 4 inç ve nova display teknolojisine sahip. özellikle oyun oynamaktan hoşlanıyorsan hızı gayet ideal... google marketten uygulamaları rahatça indirebilir g- tuşunla kolayca hakim olabilirsin telefona. wifi direct ile ücretsiz internetten faydalanabilirsin. tasarımı güzel telefon kesinlikle ağır ve kalın değil... dünyanın en ince akıllı telefonu olarak geçiyor zaten... beyaz seçeneği de mevcut...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
400 tl civarında android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me tavsiye edebilirim. ama bence hem uygulama hem de ekran büyüklüğü olarak 100-150 tl daha koyup lg optimus black'i tercih etmelisin. gerçekten hem tasarım olarak hem de kullanılabilirlik olarak süper bir telefon. 2mp ön kamera ve 5mplik arka kameraya sahip, ekranı 4 inç ve nova display teknolojisine sahip. özellikle oyun oynamaktan hoşlanıyorsan hızı gayet ideal... google marketten uygulamaları rahatça indirebilir g- tuşunla kolayca hakim olabilirsin telefona. wifi direct ile ücretsiz internetten faydalanabilirsin. tasarımı güzel telefon kesinlikle ağır ve kalın değil... dünyanın en ince akıllı telefonu olarak geçiyor zaten... beyaz seçeneği de mevcut...
:nono: en ince akıllı telefon s2 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt