Telefon Tavsiyesi Max 575 - 600 Tl Lik Android Telefon Önerin Lutfen !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi 12 bin değil arastir 2.si yanyana demedim daha iyi performans veriyo
3.su sen power wr sgx544mp le mali 400 nazil kiyaslarsin anlamiyorum

Tepkiler: .caner.

caglar b

Üye
Acaba neden? Samsungun a9 tabanlı işlemcisi 1.4ghz hızında çalışıyor . Gmd nin a7 işlemcisi 1.2 ghz de çalışıyor. Gmd de touchwitz gibi agır bir arayüz olmadıgından daha stabil çalışıyor. istersen gmd yi 1.4 ghz ye overclocklayıp antutu degerlerini karşılaştıralım, muhtemelen aynı çıkacaktır

Birincisi 12 bin değil arastir 2.si yanyana demedim daha iyi performans veriyo
3.su sen power wr sgx544mp le mali 400 nazil kiyaslarsin anlamiyorum

Şimdi sen gmd s3 ten daha iyi performans gösteriyormu diyosun ? Seninle tartışmam hata.

gmd yi o.c layıp o.c suz s3 ile kıyaslamak acizlik değilde nedir hocam ?

Şimdi sen gmd s3 ten daha iyi performans gösteriyormu diyosun ? Seninle tartışmam hata.

gmd yi o.c layıp o.c suz s3 ile kıyaslamak acizlik değilde nedir hocam ?
cihazına bi rr3 ü yükle bakayım kasım kasım kasan benım gmd mi ? aynı grafik ayarlarında diğer oyunları saymıyorum bile mali 400 le

genco15

Üye
Galaxy w almada ne alirsan al pisman olanlardanim:-)

Nextman

Emekli Yönetici
Konuşma tarzlarınıza dikkat ediniz isteyen istediği sistemi yada markayı modeli kullanabilir.Tekrarında gereken işlem yapılır.

Tepkiler: Narutodth

amaç antutu ise,oyun ise 3d graphic tablosuna bakabilirsiniz.Açık turuncu renkli olan.

fark ortada tartışmaya gerek yok. Gmdnin s3ten bir tane bile üstün özelliği yok. Arada zaten 400 lira var. Konuyu açan arkadaş bütçene en uygun telefon gmd.

Boşver kardeşim laf anlatilmiyor bi grafik karti ustun diye telefonlarini ilah yaptilar

andezitt

Üye
Boşuna tartışma yapmayin gm fiyatına göre alıncak en iyi en stabil telefondan biri s3 mini var şuan satıp alasım var benim de

erdi_s

Üye
Discovery almassan pisman olursun

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım tavsiyeler size yardımcı olmuştur

Tepkiler: Narutodth
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...