Telefon Tavsiyesi Max 575 - 600 Tl Lik Android Telefon Önerin Lutfen !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Max 575 - 600 Tl Lik Android Telefon Önerin Lutfen !!!
Baslikta yazdigim gibi guzel bir telefon varsa lutfen yaziniz

0MG90

Üye
General Mobile Discovery

Tepkiler: .caner.

Invoke

Üye
Diskavri

Tepkiler: .caner. ve Karalama45
GM discovery al rahatına bak.

Tahminen fiyatı bu civarlarda olacaktır.

Motorola Moto G

Discovery al oneririm kullaniyorum iyikide almisim

Bence Lg L7 Benim Telefon L5 keşke l7 alsaydım param olsaydı alcaktım süper telefon öneririm

Konu Sahibi
arkadaslar tskler mesajlarinizin devamini bekliyorarkadaslar tskler mesajlarinizin devamini bekliyorarkadaslar tskler mesajlarinizin devamini bekliyorarkadaslar tskler mesajlarinizin devamini bekliyorum ne general mobile discovery mis mubarek note3 s4 i phone 5s

Ben Motorola Moto G diyorum. Bir özelliklerine bak belki beğenirsin. Benchmarklarda Nexus 4'ü geçiyor, S3 ile kafa kafaya

Tepkiler: Karalama45
    Konu Sahibi
Arkadaslar karsilastirmaya gore GENERAL MOBILE DISCOVERY farkla yendi kararim simdilik DISCOVERY

arkadaşım burda zamanında 2000 tl verdikleri cihazdaki özellikleri 600 tl lik cihazda gördükleri için illa çamur atanlar olacaktır sen git kendin incele ne demek istedigimizi anlarsın bak saçmalama yazan arkadaş s3 kullanıcısı anladınmı ne demek istedigimi D

Tepkiler: .caner. ve mehsevim

UpOneTR

Üye
Moto G çok iyi ve ucuz olacak ama türkiyeye yine resmi olarak gelmez yurtdışindanda sen getirtmezsin
Herkesde diskavri önerir kesin o fiyata

Moto G çok iyi ve ucuz olacak ama türkiyeye yine resmi olarak gelmez yurtdışindanda sen getirtmezsin
Herkesde diskavri önerir kesin o fiyata

Bu sefer gelecek deniyor kardeş ben de gelmesini bekliyorum büyük ihtimal onu alacağım

S3 kullanıcısı olduğum için yazmıyorum gm discovery i çok inceledim bikere işlemcisi yeni nesil oyunlara uygun değil. Siz nasıl s3 ile gm discovery yi kıyaslarsınız? Birinin antutu skoru 12 bin iken diğeri 18 bini aşıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...