Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
max 400TL android telefon önerisi...
Sponsorlu Bağlantılar
SeniGördüm
Üye
Konu Sahibi
max 400TL android telefon önerisi...
yiğenime doğumgünü hediyesi alacağız 400Tl ye kadar android tavsiyeleriniz???
scanf33
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardesim bi incele acil ihtiyactan dolayi satiyorum 2 gunluk sifir telefon bu fiyata bulamazsin
İşlemci armv7 olsun ram de en az 768 mb. 500 civarı fiyata bunu bulabilirsiniz (yeni young mini2 vs)
53 rizeli
Üye
O paraya sıfır tel alacaksan zor.400tl androide hiç bulaşma bence.
SeniGördüm
Üye
Konu Sahibi
kendime değil yiğenime doğumgünü hediyesi alacağız ve 2.el olmaması lazım.zaten lumia920 var elimde napayım ben gioyu,miniyi
- - - Eklendi - - -
kendime değil yiğenime doğumgünü hediyesi alacağız ve 2.el olmaması lazım.zaten lumia920 var elimde napayım ben gioyu,miniyi
TeknoÖmer
Üye
Htc sensation ze olabilir mi biraz pahalı ama iyi bi tel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Reklam amaçlı değil en ucuz olduğu için bu site linkini koydum)
Yada htc Desire c olabilir yada htc wildfite s bir bak yinede sen.
restmod
Üye
Avea in touch 2ye bakabilirsiniz 450liraya
avast
Üye
eger tamm 400 se xperia tipo ama cikarim biraz diyosan mini2 al mini2 teknosa 499 lira tipo teknosa 399 lira
Penci Hoca
Üye
400 tl fiyata Xperia tipo iyi seçim olur
SeniGördüm
Üye
Konu Sahibi
tipo güzel muhtemelen seçimimiz bu...bende zaten tipo düşünüyordum
KernelTeam
Üye
desire c ye bakmanızı öneririm özellik olarak tipo dan daha iyi ayrıca kullanmışlığım var 600mhz lik işlemci ile shadowgun mostwanted gibi oyunları kasmadan oynadım yeğeniniz çok beğenecektir muhtelemen fiyatı ise en son gördüğümde 499tl gibiydi ayrıca beats audio özelliği de var kesinlikle desire c derim ben