max 300 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
max 300 tl telefon önerisi
300 tl bütçem var telefon önerisi olan var mı?

Secret26

Secret26

Üye
Hocam öncelikle merhaba, yaşın 18 ve 300 liraya telefon istiyorsun. Nokia c5-03 / nokia 5800 ya da samsung ace seni mutlu edebilir. Orta seviye oyun da oynarsın, müzik de dinlersin, gps navigasyon da var benim tavsiyem nokialar aşağı fiyat konusunda iyiler. ikinci el almak istersen bir şey söyleyemem çok seçenek var

killiadam2

Üye
2ci el nokia 603 al

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
kardeş 2.el maxiplus 5 al veya 2.el galaxy s al ikisidde iyi oyun olarakda memnun kalırsın hem

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
hocam 290a satıyorum eğerki asphalt 7 gibi oyunları oynamak gibi bi niyetiniz varsa açmaz ama çok güzel bir cihaz model yükseltmek için satıyorum bu paraya Turkcell T20 satıyorlar ve t20den 2-3 kat daha performanslı

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 hoşuma gitti işimi görür galiba teşekkür ederim yorumlarınız için

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
C5 sakın alma...
Kasar, donar, ekran basmatik saki bak:oke:
2.el 603 iş görür

age101

Üye
s1 al keyfine bak 2 el tabi

Kerim.

Kerim.

Üye
603

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hero 2000+

caps6

caps6

Üye
bence şu anki telefonun seni idare ediyorsa biraz bekle 300 liraya aldığın telefonu sonra çabuk değiştirme ihtiyacın olacak biraz daha para biriktirmeyi dene bu olmuyorsa güvenilir 2. el satan bir yer bul

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum tuşdların rakamları silinik sol seçim tuşu bozuk çizikler var face de resimler açılmıyor snrsz face varken son web adresinden grmeyince tl gidiyor acil değiştirmem lazım

- - - Eklendi - - -

Beni 6-7 ay idare etsin yeter