O kadar da değil naptınçok zor değil sahibinden iş görür ama net oyunlarını bile açmaz maxicebe faceye zor girersin
Tam 300 tlye geliyor ofis/internet bilgisayarı oyun oynayamazsın facebook oyunları falan oynarsın en fazla m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=168561601sahibindene baktımda anlamıyorum.
O kadar değil eski pentium 3 256 mb ramli emektarla rahat face e giriyodumçok zor değil sahibinden iş görür ama net oyunlarını bile açmaz maxicebe faceye zor girersin

Aldıktan bi süre sonra idare eden bir ekran kartı alınırsa götürür baya bi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani olum benim pcden iyi o kasa.Aldıktan bi süre sonra idare eden bir ekran kartı alınırsa götürür baya bi.
Benimki laptop ama onu havada karada ezer geçerYani olum benim pcden iyi o kasa.

Aynen ama para olmadığı için pencere dibinde kullanabiliyorum sadecebenim laptobu yenileme vakti geldi soğutucuyla kullansaydım böyle olmazdı neyse tecrübe oldu bi dahaki sefere

Zaten masaustu devri bitti devir laptop devriBenimki laptop ama onu havada karada ezer geçer![]()
Ama ben ona pekte inanmıyorumZaten masaustu devri bitti devir laptop devri
Sıradaki PC'm masaüstü olacak toplatacam
(5 yıl sonra tabii
)