Telefon Tavsiyesi Max. 2700 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Max. 2700 tl telefon önerisi
Bu fiyata şuan ki telefon piyasasina gore en iyi alinabilecek telefon hangisi önerilerinizi alabilir miyim ? Benim aklımda g5 var.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S7

DalvikCache

DalvikCache

Üye
S7

byAndroid

byAndroid

Üye
S7

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Pancar

The Pancar

Üye
S7

Emre

Üye
Galaxy S7

Bülent872

Bülent872

Üye
V10 en iyi değil ama en hoş

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aklındakini uygula.

S7 Edge almadıktan sonra S7 klasik Samsung tipi.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
0343434

0343434

Üye
Eğer iOS u beğeniyorsanız gözünüz kapalı 6s alın ama android derseniz o seviyede ancak S7 kurtarır. HTC 10 da var ama fiyat 2999 lira olacakmış.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
Yerinizde olsam HTC 10'un fiyatının biraz düşmesini beklerdim. Her şeyiyle mükemmel telefon olmuş.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
furyzer0

furyzer0

Üye
S7 g5 htc10 ip6s mi5 hepsi iyi tecrübe yaşatır bence sevdiğini al rahat et ben sevdiğimi aldım diğer platformları da takip ediyorum hiç de pişman değilim :) ne seviyorsan onu al

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
S7 g5 htc10 ip6s mi5 hepsi iyi tecrübe yaşatır bence sevdiğini al rahat et ben sevdiğimi aldım diğer platformları da takip ediyorum hiç de pişman değilim :) ne seviyorsan onu al

Sent from mTalk using lumia950

Lumia 950 kullanan biri olarak bunu söylüyor olmanız bile ne kadar doğru söylediğinize yeterli.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Rancho

Rancho

Üye
s7

strk92

Üye
Eger henüz bir telefon almamişsanız s7, s6edge+ veya note5 arasından bir seçim yapabilirsiniz. Sizin fiyat aralığınızda alınabikecek en iyi telefonlar bunlardır

Luck Star

Luck Star

Üye
S7 rafine bir cihazdır her tür özelliği barındırıp bu kadar iyi performans sergileyen başka bir cihaz düşünmüyorum. Kameraysa kamera, pilse pil. Ekran zaten daha iyisi yok. Tasarım desen o da fena. Ne kaldı geriye? Su ve toza dayanıklı, var mı başka? Sırf 2-3 aparat takılıyor diye soluk ekranlı ips'e ve yetersiz bataryaya 2500+ verceksen hiç boşuna tartışmayalım...

• Beğen
Tepkiler: RetaXter, Aybin.Kilic ve muhammettvurucu
DalvikCache

DalvikCache

Üye
S7 nin tek eksisi bana göre ses çıkışı. Rakipleri ses konusunda iddialı iken kaliteli DAC ler kullanırken kaliteli kulaklıklar verirken samsungun bu konuda hiçbir iddiası yok. Cihazın yanında verilen kulaklıklar bile teneke gibi ses veriyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Öncelikle tercih edeceğiniz sistemi belirlemelisiniz. Ben Android sistemli telefonlara güvenip bu kadar para gömmeyi önermiyorum.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
S7 rafine bir cihazdır her tür özelliği barındırıp bu kadar iyi performans sergileyen başka bir cihaz düşünmüyorum. Kameraysa kamera, pilse pil. Ekran zaten daha iyisi yok. Tasarım desen o da fena. Ne kaldı geriye? Su ve toza dayanıklı, var mı başka? Sırf 2-3 aparat takılıyor diye soluk ekranlı ips'e ve yetersiz bataryaya 2500+ verceksen hiç boşuna tartışmayalım...
Hiç yakıştıramadım sana :D

Üst Alt