avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla ne yalan soyliyim beni yarı yolda bırakmadı ama senin beklentilerin neler bilemem ağustasa kadar wp8.1 de verilmiş olur muhtemelen ozaman dener bakarsın bence şuan için o tarihi düşünmek çok erkenLumia beni yari yolda birakirmi ondan korkuyorum samsung aldim birdaha samsung almam android iyi hos ama stabil degil donanim cok onemli wp de oylemi wp yada ios a yogunlastim ama ikisinide tam bilmiyorum android kullanicisi oldugum icin
Telefondan beklentim yeni ve storymodu olan oyunlari acacak veri kaybi olmayacak zirt birt rom wipe gibi gibi internet taraticisi onemli hizdan ziyade flash player gibi herseyi acmali ve on kamera onemli kisaca telefon elimde takilmasin aksin internet ve. Oyun onemli bide cok mesajlasirim forumlari falan cok takip ederim bu tarz suan mini2 kullaniyorum androidden o yuzden biraz sogudum
Koca Microsoft flaşsız hiç olur mu ne kadar ayıp değil mi? hiç bir şey bilmeyen dandik bir şirket saten, çok fazla bir şey beklememek gerek siz bence S3 falan alın.Hadii flash yokmukoca microsoft dae film siteleei falannasi aciliyo java script gerektirenler falan oyunda sart benim icin destek kesilmemeli o yuzden samsunga hic bakmiycam
ilk olarak flash player zaten şuan hiç bir telefon için yeni güncelleme yayınlamıyor diğer sistemlerde olan flashlar eski süürmleri yani birde html5 dene bir şey var ve ona geçilirse flash hiç gerek kalmıyacak ve şuan buna geçen sitelerde sorunsuz filim falan izliyebilirsiniz java scrip zaten html ye geçildiği sitelerde açıyor yani web tarayaıcı üzerinden oyun oynuyabiliyorsunuz ama html5 gerekliHadii flash yokmukoca microsoft dae film siteleei falannasi aciliyo java script gerektirenler falan oyunda sart benim icin destek kesilmemeli o yuzden samsunga hic bakmiycam
525 ve 820 elemen gerek ön akmeraları pek iyi değil sanirim 525'te ön kamera yok siz en az 920 alın fiyatları karşılaştırın.1020 eledim kamera onemli degil on kamera onemli 525 820ve 920 farklari ne fiyatlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?