Telefon Tavsiyesi Max 1500TL lik hangi marka model cihaz almaliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

kaan_11

Üye
    Konu Sahibi
Max 1500TL lik hangi marka model cihaz almaliyim?
Arkadaslar 1 yildir turkcell maxiplus 5 kullandim. Artik bir yerden sonra bunaldim 4.0.4 olmasi rami bile ilk flash bellegimin boyutundan bile az olmasi vs vs derken yeni cihaz almaya karar verdim. Max butce 1500 Tl . kullanim amacim birkac oyun oynarim araba yarisi, N.O.V.A gibi, gun boyu mobil int acik kalir whatsapp telegram dan msj alirim. En can alici nokta ise clash of clans oynamam. Ekra i min 5 inch olmali. Takilma donma yapmamali. Apk ayiklama vs yapiyorum ara sira. Ve custom rom ve kerneller olmali. Sizce ne almaliyim?

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Samsung Galaxy S5 alabilirsin.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Note3 , motorola droid asus Zenfone 2 nexus 6

98farom98

98farom98

Üye
Hocam Z2 öneririm kesinlikle pişman olmazsın hepsiburada.com da uygun :) :oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2, nexus 5, lg g2

caps6

caps6

Üye
z2 beklersen zenfone2

kaan_11

Üye
    Konu Sahibi
Samsunglar donuyo. Touchwiz arayuzu cok itici. Note 3 bir aralar aklimdaydi ama samsung diye uzagim. Ve turkiyedeki versiyonu n9005 modeli degil sdragon varken nasil yaziliyodu hatrlayamadm ama ekinos islemci almam. Aklimda z2 var ama onunda iconlari itici artik apk duzenlerken hallederim. Rootlu ve gereksiz apklar silinmis z2 antutudan kac aliyor? Note 3 35bin gordum. Z2 33 34 bin di yanlis hatrlamiyorsam

byAndroid

byAndroid

Üye
Antutuya takılmayın ama zenfone 2 nin şuan pek özelliklerini hatırlamıyorum yani işlemcisi galiba intel atomdu eğer öyleyse zaten developer pek olmaz intel işlemcili sıkıntılı. Snapdragon iyidir developerde sıkıntı yaratmaz

• Beğen
Tepkiler: kaan_11
98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim Z2 var bende rootsuz 40bin alıyor

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 :oke::oke::oke::oke:

kaan_11

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 iyi has ama 4bile teknosada 1100 1200tl eski cihaz. Kamera bir nebze ama 20kusirluk cihazlar var z2 gbi. Rom konisinda tabiki tek gecerim nexusu da ekran olsum z2 1adim daha onde gibi.
Mtk olmasa meizu mx4 pro icin habire takipte olcam ama mtk sikinti cikarir dye korkuyorum

Buğra

Buğra

Admin
Xperia Z2 alabilirsiniz
Hepsiburada İstanbul bilişim gibi sitelerde 1420 lira :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Nexus 5 iyi has ama 4bile teknosada 1100 1200tl eski cihaz. Kamera bir nebze ama 20kusirluk cihazlar var z2 gbi. Rom konisinda tabiki tek gecerim nexusu da ekran olsum z2 1adim daha onde gibi.
Mtk olmasa meizu mx4 pro icin habire takipte olcam ama mtk sikinti cikarir dye korkuyorum

Mx4 pro da mtk yok exynos var yani Samsung'un işlemcisi ama güzel telefon mx4 te mtk var ama o da süper telefon ben pek mtk snap exynos takılmam açıkçası

kaan_11

Üye
    Konu Sahibi
bu arada 2008 de uye olmusum ve 6230i varmıs o zamanlar bende :D nerden nereye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sony Z2.

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
H.SeLimYüce

H.SeLimYüce

Üye
Bence telefon alicaksan daha geniş bir araştırma yapmalısın. Direkt samsung, lg, sony telefonlara yönelme bence. Oneplus One, Asus Zenfone 2,
Xiaomi Mi4 bunlara bir göz atmalısın bence.

mhmtenes

mhmtenes

Üye
LG G3 32 gb modeli internette 1380 küsür civara mevcut isterseniz bakabilirsiniz fakat şarjının çabuk bittiği söyleniyor Sony Xperia Z2 de güzel telefon Meizu MX4 Pro henüz çıkmadı galiba antutu benchmarkta note 4 den daha yüksek puan alıyor sizin için hangisi uygunsa onu alın

kaan_11

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefon alicaksan daha geniş bir araştırma yapmalısın. Direkt samsung, lg, sony telefonlara yönelme bence. Oneplus One, Asus Zenfone 2,
Xiaomi Mi4 bunlara bir göz atmalısın bence.
Keske alabilsem one plus one fln meizu cikti ama dijitalmarjette stock yok gelsede aninda bitiypr

umitbasci

umitbasci

Üye
Z3 Compact tavsiye ederim. İstanbul Bilişim de 1530 TL. Ben ordan aldım.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Z2 ya da Note 3 al geç.

Üst Alt