Telefon Tavsiyesi Max 1200 TL ye akıllı telefon

gm discovery elite ve lg g2 bak

Tepkiler: Silinen Üye 2393093

lazye

Üye
LG g2 bence

NEXUS

Üye
Fiyatları araştırdım ve telefon alma işini birkaç ay sonraya erteledim yani dediğini uygulayacağım
en mantıklısını yapıyosun nexus 6 oyun telefonu ancak kamerası 13 mp ile gelecek yani daha iyi güncelleme sıkıntısı yok ram 3 gb olacak diyoalr

buradan lg g2 alabilirsin bi düşün

Nexus 5

lazye

Üye
Bence o civarda gelir zaten

Invoke

Üye
Nexus 6 hakkındaki bilgiler kesin değil.
Tahmin... Dedikodu....

lg g2 al batarya 3000 mah pişman olmazsın arada 700mah fark var nexus 5 alırsan 20 sayfa rom var hangisini yükleyeceğine karar veremezsin

Yeni nexus 5 cikiyor android L ile gelicek direk hatta L nin tam adida belli oldu android lion [emoji41]

Lion ne alaka anlamadım doğrusu önceki kitkat jellybean ıce cream bunlar hep yiyecek isimleri ama lion?
Valla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5
bu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olması

Tepkiler: byAndroid

NEXUS

Üye
bu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olması
güncelleme zaten nexus 6 da hiç sorun etmessin. zaten bütün nexuslar performans canavarı oluyor yani çok iyi bir telefon bataryayıda geliştirirler bu sefer tam olur

Nexus 6 hakkındaki bilgiler kesin değil.
Tahmin... Dedikodu....
kesin gözüylke bakılıyor o özelliklere 3 gb ram ile 13 mp kameraya