futbol123
Üye
yapılan testlerde fark atmış hasan tablodada görüyosun zaten 12mb lık cache ve 4çekirdekli olan bir işlemciye nasıl kötü diyorsun anlamış değilimhala dıyorkı ıyı...
Berke bak ne dıyorum ben....
Standart 955 ten ıyı bılıyorum.
3.5 ghz da 955 daha ıyı...
Sımdı fx4100 normalde vermesı gereken performansı vermedıgı ıcın kotu bır ıslemcı..
1055T ye denk bır performans vermesı beklenıyordu...
fark attı zaten hasan bunu kabullenmiyoröyle ama berkenin topladığı biraz daha maliyetli gibi sonucDA 8 GB ram işlemci fark atıyor gibi
berkenin sistem 1050 civarı iyi hesapla
bak o işlemciler ezer ama x3 işlemciler ezemez.Henüz indirim yok hafta sonları %25 indirim ozaman toplarız pc şuan için çok erkenkomık olacak ama 1090T eskı fıyatı aklımda kalmıs...
1055T anca alınır..
Olsun yınede fx4100 u ezıyor...
bak o işlemciler ezer ama x3 işlemciler ezemez.Henüz indirim yok hafta sonları %25 indirim ozaman toplarız pc şuan için çok erken
biz bilgisayar topluyoruz
aynen
bosver sen bız ınatlasınca daha guzel sıstem oluyor.
Amd x4 4100Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız236tl
Ati 4850 256bit DDR5Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız177tl
yada SAPPHIREHD6790 GDDR5 1GB 256BITLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız260tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız199tl anakart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız158tl kasa şekil kasa
1TB harddiskLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız213tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız101tl ram 8gb
oyun canavarınız hazır buyrunvatanda henüz indirim yok ama indirimler oluyor fiyatlar ucuzluyor
Kardeş önerdiğin Anakart ATX anakart fakat önerdiğin kasa Micro ATX kasa Anakart birazcık büyük kaçar o kasayaalacak olan olursa yanlışlık olmasın diye söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?