SpeciaL@
Üye
Mavili *bne ---(temel) kopmak garanti!!
"Temel arabasıyla giderken orman yoluna girer
-Merhaba ben bu ormanın kırmızılı *bnes*yim yiyeceğiniz varsa alabilir miyim? der.
Temel sakince yanındaki sandaviçi uzatır,yolunadevam eder.Biraz ileride başka birisi
-Merhaba ben bu ormanın sarılı *bnes*yim içeceğiniz varsa verir misiniz? der.
Temel sinirlenerek yanındaki kolayı adama uzatır.Biraz ileride yina bir adam temeli durdurur.Temel bakar ki bu adam da baştan aşağı mavi giyinmiştir.Temel iyice sinilenmiştir :
-Galiba sen bu ormanın mavili *bnes*sin sen ne istiyorsun?
-Ehliyet ruhsat lütfen.
"

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adamı birisi durdurur.Temel durur ve kendisini durduran adama şöyle bir baktığında adamın baştan aşağı kırmızı giyinmiş olduğunu görür kırmızılı adam:-Merhaba ben bu ormanın kırmızılı *bnes*yim yiyeceğiniz varsa alabilir miyim? der.
Temel sakince yanındaki sandaviçi uzatır,yolunadevam eder.Biraz ileride başka birisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
durdurur.Temel durur ve baktığında bu adamın baştan aşağı sarı giyinmiş olduğunu görür.Adam:-Merhaba ben bu ormanın sarılı *bnes*yim içeceğiniz varsa verir misiniz? der.
Temel sinirlenerek yanındaki kolayı adama uzatır.Biraz ileride yina bir adam temeli durdurur.Temel bakar ki bu adam da baştan aşağı mavi giyinmiştir.Temel iyice sinilenmiştir :
-Galiba sen bu ormanın mavili *bnes*sin sen ne istiyorsun?
-Ehliyet ruhsat lütfen.
"

eyvah eyvahh