minoo Üye Revengeful' Alıntı: Eleman program kullanıyordu büyük olasılıkla Genişletmek için tıkla ... Sanmam Mert. Çünkü bi ara 7. falan olmuştu Program kullansa hep 1. olurdu.
Revengeful' Alıntı: Eleman program kullanıyordu büyük olasılıkla Genişletmek için tıkla ... Sanmam Mert. Çünkü bi ara 7. falan olmuştu Program kullansa hep 1. olurdu.
minoo Üye Evet ay başında bendeydi 1.lik, sonra sen kaptın, açtın arayı Keşke eskisi gibi olsa istatistikler
minoo Üye Sallama Ziyaa Enes her ay fark atıyodu. Ata da 1 ya da 2. oluyordu ama program ile oluyordu o biliyorduk yani
Sallama Ziyaa Enes her ay fark atıyodu. Ata da 1 ya da 2. oluyordu ama program ile oluyordu o biliyorduk yani
Revengeful Emekli Yönetici Ben yakın geçmişten bahsediyorum ----------Eklendi @ 16:13:48 ---------- Yazıldı @ 16:13:08 ---------- Hem onlineda 1.olmak kolay. Sayfayı yenile +15 dakika kazanıyordun Önemli olan mesajdı. Ben ise her ay 5000 atıyordum
Ben yakın geçmişten bahsediyorum ----------Eklendi @ 16:13:48 ---------- Yazıldı @ 16:13:08 ---------- Hem onlineda 1.olmak kolay. Sayfayı yenile +15 dakika kazanıyordun Önemli olan mesajdı. Ben ise her ay 5000 atıyordum
ZaZuM Üye maviçöl ün üye sayfasına baktım da adama bi canlı işkence edilmediği kalmış laf üstüne laf sanki adama karşı bi propaganda başlatılmış gibi ----------Eklendi @ 16:24:14 ---------- Yazıldı @ 16:22:52 ---------- minoo' Alıntı: Mesaj kastığını itiraf etme bari Genişletmek için tıkla ...
maviçöl ün üye sayfasına baktım da adama bi canlı işkence edilmediği kalmış laf üstüne laf sanki adama karşı bi propaganda başlatılmış gibi ----------Eklendi @ 16:24:14 ---------- Yazıldı @ 16:22:52 ---------- minoo' Alıntı: Mesaj kastığını itiraf etme bari Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Mesaj kastığını itiraf etme bari Genişletmek için tıkla ... Yahu benim saklayacağım birşey yok ki canım Sonuç olarak sitedeki pozisyonum ne ? Korgeneralliğe 2400den az mesajı kalmış bir moderatörüm
minoo' Alıntı: Mesaj kastığını itiraf etme bari Genişletmek için tıkla ... Yahu benim saklayacağım birşey yok ki canım Sonuç olarak sitedeki pozisyonum ne ? Korgeneralliğe 2400den az mesajı kalmış bir moderatörüm
Mert Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: nerelerdesin la sen Genişletmek için tıkla ... maviçöl e bana veya bir başkasına söylemiş olabilirsin. Nedense üstüme alındım
minoo' Alıntı: nerelerdesin la sen Genişletmek için tıkla ... maviçöl e bana veya bir başkasına söylemiş olabilirsin. Nedense üstüme alındım
Mert Üye Konu Sahibi Hiçbiryere kaçmıyorum. Sadece 19 Mayıs hazırlıkları dolayısıyla faaliyet gözüküyorum