Download linkini göremiyorum
Bahadir_fb Üye civcivim76' Alıntı: Download linkini göremiyorum Genişletmek için tıkla ... Resmin altında baglantı yazıyor üzerine tıkla
civcivim76' Alıntı: Download linkini göremiyorum Genişletmek için tıkla ... Resmin altında baglantı yazıyor üzerine tıkla
civcivim76 Üye Tamam kardeşim spiilere basip ordaki apk lardan hangisine tikladiysam sonunda bu wep sayfasi kullanilamiyor uyarisi geliyor
Tamam kardeşim spiilere basip ordaki apk lardan hangisine tikladiysam sonunda bu wep sayfasi kullanilamiyor uyarisi geliyor
ümran Üye Bende yuklenmiyor bu uygulamadan farkli uygulama var diyo oteki facebook uygulamasini kaldirmama ragmen olmadi yardim lutfen
Bende yuklenmiyor bu uygulamadan farkli uygulama var diyo oteki facebook uygulamasini kaldirmama ragmen olmadi yardim lutfen
98farom98 Üye Arkadaşlar öteki facebook uygulamasını ayarlar uygulamalardan kaldırın bide yeniden başlatın sonra yükleyin bakalım olacak mı?
Arkadaşlar öteki facebook uygulamasını ayarlar uygulamalardan kaldırın bide yeniden başlatın sonra yükleyin bakalım olacak mı?
Anil-D Üye Konu Sahibi Facebook kaldirip bunu kurarsaniz olur yaklaşık cumadan beri telefonsuzum deneyemem uzgunum
KeçiöRenLi Üye Yüklenemedi hatası alıyorum nedendir acaba kurulu olan faceboku kaldiriyorum indirdiğini küriyum diyorum yuklenemedi hatası verip duruyor nedendir acaba bilgi verebilir misiniz.
Yüklenemedi hatası alıyorum nedendir acaba kurulu olan faceboku kaldiriyorum indirdiğini küriyum diyorum yuklenemedi hatası verip duruyor nedendir acaba bilgi verebilir misiniz.