Mause İstek...

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Mause İstek...
Arkadaşlar ben Asus K55vj sx077d'm için kablosuz mause arıyorum

İsteklerim.:

1. Kaliteli bilindik marka olmalı
  2. Notebook mause u diye küçük olmayacak ben masada kullandığım için büyük ve rahat istiyorum
  3. İnternet ve bluetoot üzerinden bağlanabilen türlerden olabilir
  4. Fiyat aralığı 150:tl: ye kadar olabilir

Özellikle benim isteklerim dahilinde kullanıcısı varsa onların yorumu daha makbule geçer.
Şimdiden taşekkürler...

Uhops

Uhops

Üye
Ben misrofost kullanıyorum kocaman mouse pili çabuk bitmiyor. Klavyede mikrosoft pili yakında 1 yıl olacak hala bitmedi.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Ben misrofost kullanıyorum kocaman mouse pili çabuk bitmiyor. Klavyede mikrosoft pili yakında 1 yıl olacak hala bitmedi.

peki modeli cinsini yazarmısın bakayım benim aklımda birde şu model var.:

semihguney

semihguney

Üye
bence kablolu tercih etmelisin, kablo zorluk çıkarmaz ki hem pil derdi de olmaz. A4 tech iyidir bu konuda tabi Microsoftta olur.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
bence kablolu tercih etmelisin, kablo zorluk çıkarmaz ki hem pil derdi de olmaz. A4 tech iyidir bu konuda tabi Microsoftta olur.

Evet kabloludan memnundum ama artık kablo gormekten biktim artik kablosuz almak istiyorum sizin kablosuz oneriniz varsa alabilirim:D

Uhops

Uhops

Üye
Microsoft wiriles desktop 2000

Uhops

Uhops

Üye

Bana mouse gerek sadece bide bunun yorumlarini okudum mouse dan kimse memnun degil takilmalar donmalar oluyormus surekli

bende hiç bir sorun olmuyor. Ben monitör yerine televizyon kullanıyorum uzaktan bakmam lazım 3 metre uzaktan kullanıyorum hiç bir takılma olmuyor. Sadece mouse alacaksan oyuncu mousesi alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bide tek bir mouse için 150tl fazla bence gerek yok o kadarına

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi

bende hiç bir sorun olmuyor. Ben monitör yerine televizyon kullanıyorum uzaktan bakmam lazım 3 metre uzaktan kullanıyorum hiç bir takılma olmuyor. Sadece mouse alacaksan oyuncu mousesi alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bide tek bir mouse için 150tl fazla bence gerek yok o kadarına

Diyorsun teknoloji sans isi derler ama tipini begenmedim
paraya gelince salladim fiyat onemli degil maximum 150 diye:D
zaten yilda enaz 2 kere dgistiriyorum cok yogun kullandigim icin bu sefer tak etti artik almisken iyi olsun uzun kullanayim
apple in mouse u nasil bilgisi olan var mi kablosuz olan

Uhops

Uhops

Üye

Diyorsun teknoloji sans isi derler ama tipini begenmedim
paraya gelince salladim fiyat onemli degil maximum 150 diye:D
zaten yilda enaz 2 kere dgistiriyorum cok yogun kullandigim icin bu sefer tak etti artik almisken iyi olsun uzun kullanayim
apple in mouse u nasil bilgisi olan var mi kablosuz olan

apple mouse'u hakkında hiç bi fikrim yok hatta applenin mouse'unun olduğunu ilk defa senden duydum.

Uhops

Uhops

Üye
Baktım. K55vj sx077d ye yakışmaz bence.

Uhops

Uhops

Üye

Ewt bende uyumlu olsundiye asus bx700 alacak gibiyim hem bluetoot kullaniyor usb takmadan rahat;)

Sen beğendiysen şimdiden hayırlı olsun ama bende gene yakışmaz sx077d ye. Gaming mice baktınmı.

Uhops

Uhops

Üye
Şimdiden hayırlı olsun. Pc'den memnunmusun?

Uhops

Uhops

Üye
:oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mause dedinmi logitech konuşur. bende m325 var günde 15 saat kullanılıyor 6 ay pili gidiyor.

sende şuna bak derim :oke:

Uhops

Uhops

Üye
mause dedinmi logitech konuşur. bende m325 var günde 15 saat kullanılıyor 6 ay pili gidiyor.

sende şuna bak derim :oke:

mouse güzelde logitech'in simgesi çok kötü:ok2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt