Matkap Önerilerinizi Bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Matkap Önerilerinizi Bekliyorum...
Beyler komik gelebilir ama Banyoya 3 katlı şampuan, sabun koymak için 3 katlı bir raf aldım vidalar falan tamamdı dübelde hazırdı. Matkabı aldım iki fayansın arasında delik açacaktım. Delik açarken matkaptan kıvılcım gibi birşey çıktı sonrada çalışmadı. Fişten çekip içini açtım. Bir kablo çıkmıştı taktıp yeniden çalıştırdım ama azıcık çalışıyo sonra yeniden çalışmıyor. Sizin kullandığınız hafif işler için önereceğiniz matkap var mı? :)

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
bim de satıyorlar o tarz matkap veya drill aletleri. bana denk geliyordu bazen :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Matkap yeni alındığında kömürleri sürtünmeye alşımadıgından kıvılcım çıkması normaldir

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Matkap yeni alındığında kömürleri sürtünmeye alşımadıgından kıvılcım çıkması normaldir
Burda tam tersi galiba kömürleri bittiği için kıvılcım çıktı:bilmm matkap eski birde çok kullanmıyordu.

MrTech

MrTech

Üye
abi koctasta 40 tlye vidalama ve matkap gormustum.ona bakabilirsin :oke:

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
arkadaşım sağlam kaliteli bir alet alacaksan bosch, makita, dewalt veya hilti markalarını tavsiye ederim ama orjinallerini bulman gerek. Ben dekorasyoncuyum en sağlam makina bunlar. Ucuz bir alet alırsan yine olacağı o.

night_jack

night_jack

Üye
Vırrrr.
Darbeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt