Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Matematikçi Ne İş Yapar?
Sponsorlu Bağlantılar
gyte
Üye
Konu Sahibi
Matematikçi Ne İş Yapar?
merhaba arkadaşlar ben matematik bölümünde okuyorum aranızda matematik bölümünü bitirip de bir iş sahibi olan var mı? varsa yaptığı iş 4 sene okuduğu matematikle ilgili mi? merak ediyorum?
researcher
Üye
Ben degil ama bi tanıdıgım hacattepe mat bitirdi alcatelde calısyor. Matcılar icin en iyisi computer networks. Sizlerin bilgisayar muh veya elektronik muh bolumlerinde networkler uzerine mastır yapma sansınız var.
Sinyal isleme uzerine yan dal yapan tanıdıklarımda var. Goruntu sıkıstırma falan onlarda haberlesme sirketlerinde is bulabiliyorlar.
Bu kadar biliyorum.
zoom
Üye
türkiyede matematikte öğretilenlerin yarısından fazlası gereksiz mesela taban aritmetiği gereksiz bir konu ama denklemler gerekli
Çoğu konu sırf öğretilmiş olmak için öğretiliyor ileridede bir işe yarayacağını sanmıyorum temel konuların dışındaki gereksiz konuların
anca matematik öğretmeni olursan öğrencilere aktarman için bilmen gerekicek
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Bizim okuldaki 3 matematik öğretmenide Matematik bölümünden mezun..
ChavRash
Emekli Yönetici
Okuldaki öğretmenlikten ayrı dershanede de öğretmenlik yapabilirsin. Şayet konu anlatımın başarılı olursa saati 80 YTL'den özel ders verebilirsin, fakat bunun için konuyu çok iyi anlatman gerekiyor..
kikaksk
Üye
öğretmen olursan kurtulursun ama olamssan açsın...
ChavRash
Emekli Yönetici
Yo hayır niye aç kalsın ki? Öğretmen olamazsa da gider 'Matematikçiler Kahvehanesi'nde ayakçılık yapabilir, orası da matematik bölümünden mezun olan ama iş bulamayanların yeri.
turgay89
Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Mar 30 2006, 10:40 PM) [post=307440]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bizim okuldaki 3 matematik öğretmenide Matematik bölümünden mezun..
[/b][/quote]
aynen bizim okulda da oyle..
gknky
Üye
yengem matamatikçi dersanede çalışıo . ... .
pomal12
Üye
be nmatematikte okuyorum mezun olcam bu bölümde hiç bişey yok hem zor hemde iş yok kımse bu bölümü okumasıun
Candy
Üye
Bende matematikçiyim söylenenler bir yönden doğru, okulda veya dersanede çalışabilirsin.. Ama inan öğretmen olunca üniversite öğrendiğin konuları anlatmıyorsun. İlgisi bile yok..
Sadece lise ve öss hazırlık matematiğini çok iyi bilip çocukların seviyesine inebilmen gerekiyor.. Gerisi boş..
mehmett35
Üye
bmnm
--------------- Ekleme ---------------
icat
zehircbbb
Üye
Çok kolay iş bulabilirsin kısaca
reis1169
Üye
bende senin durumdayım hem çok zor hemde bittiğinde %20 iş sahibi olursun