Yardım Mate 7 lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Mate 7 lollipop
Yeni güncelleme geldi fakat telefonu güncelleme bölümüne düşmedi acaba sitesinde var ingilizce yazıyo bitek ingilizcemidir acaba

siepls13

siepls13

Üye
kardeşim henüz 2 ülkeye geldi ben arayıp sordum henüz beta aşamasında bizde yakın tarihte çıkmasını bekliyorum

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim henüz 2 ülkeye geldi ben arayıp sordum henüz beta aşamasında bizde yakın tarihte çıkmasını bekliyorum
yok yok tam sürümü cıktı 1.2 gb cihazı EU yaparsak yuklerız cok uğrastırıyo sence ne zaman gelır öncekı güncellemede nasıl olmustu yada samsungda ortalama ne kadar sure sonra gelir :)

siepls13

siepls13

Üye
2 ülke için çıktı sorun çıkarabilirmiş bizde o güncelleme 15 gün felan oldu çok beklemeyiz diye umuyorum :D

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
siepls13

siepls13

Üye
tr mi peki dil ?

siepls13

siepls13

Üye
Link atarmısın yapim bende eve gidince

StreamK

StreamK

Üye
Bendede G7 Var Ama Güncelleme yok diyor ama Lollipop 5.0 Geldi..
En Sinir Oldugum Konu İse Su B*ktan General Mobile 4G Android one ın 6.0 olup bizimkinin 4.4 de Kalması

Yönetici tarafından düzenlendi:
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Bendede G7 Var Ama Güncelleme yok diyor ama Lollipop 5.0 Geldi..
En Sinir Oldugum Konu İse Su B*ktan General Mobile 4G Android one ın 6.0 olup bizimkinin 4.4 de Kalması
B*ktan değil özellıklere göre degıl arkasındakı firmaya bakın istersn yukleyebilirsn bn tr romu beklemedm mesela

StreamK

StreamK

Üye
B*ktan değil özellıklere göre degıl arkasındakı firmaya bakın istersn yukleyebilirsn bn tr romu beklemedm mesela
Tamam Karteşin Ama Haberin Olsun Huawei G7 İçin Bugun Tr ROM Çıktı Büyük İhtimalle Mate 7 İçinde Çıkmıştır ...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Forumda olduğumuzu unutmadan kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Evet tabi ki fakat ulaşamadığımız zamanlar da olabiliyor o zamanda gören üyelerimiz şikayet sistemini kullanması düzeni sağlamak için yeterlidir :)

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Evet tabi ki fakat ulaşamadığımız zamanlar da olabiliyor o zamanda gören üyelerimiz şikayet sistemini kullanması düzeni sağlamak için yeterlidir :)
Vay Mesut başkan Yönetici olmuşuz :D Tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Takipçi Satın Al

Üst Alt