yok yok tam sürümü cıktı 1.2 gb cihazı EU yaparsak yuklerız cok uğrastırıyo sence ne zaman gelır öncekı güncellemede nasıl olmustu yada samsungda ortalama ne kadar sure sonra gelirkardeşim henüz 2 ülkeye geldi ben arayıp sordum henüz beta aşamasında bizde yakın tarihte çıkmasını bekliyorum

Ben yükledim sorunsuz ama uğraştırdı kurmak2 ülke için çıktı sorun çıkarabilirmiş bizde o güncelleme 15 gün felan oldu çok beklemeyiz diye umuyorum![]()
Evet tr tabikitr mi peki dil ?
B*ktan değil özellıklere göre degıl arkasındakı firmaya bakın istersn yukleyebilirsn bn tr romu beklemedm meselaBendede G7 Var Ama Güncelleme yok diyor ama Lollipop 5.0 Geldi..
En Sinir Oldugum Konu İse Su B*ktan General Mobile 4G Android one ın 6.0 olup bizimkinin 4.4 de Kalması
Tamam Karteşin Ama Haberin Olsun Huawei G7 İçin Bugun Tr ROM Çıktı Büyük İhtimalle Mate 7 İçinde Çıkmıştır ...B*ktan değil özellıklere göre degıl arkasındakı firmaya bakın istersn yukleyebilirsn bn tr romu beklemedm mesela
Pardon Başkanım Ben bi anlık sinirle dedim onu pardonForumda olduğumuzu unutmadan kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
pardon dalgınlıktan yazmısım kafama bısey takıldı sız gun boyu mesjlarımı okuyosnuzunForumda olduğumuzu unutmadan kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

maalesef çıkmamısTamam Karteşin Ama Haberin Olsun Huawei G7 İçin Bugun Tr ROM Çıktı Büyük İhtimalle Mate 7 İçinde Çıkmıştır ...

Vay Mesut başkan Yönetici olmuşuzEvet tabi ki fakat ulaşamadığımız zamanlar da olabiliyor o zamanda gören üyelerimiz şikayet sistemini kullanması düzeni sağlamak için yeterlidir![]()
Tebrik ederimkolay gelsın valla zor işEvet tabi ki fakat ulaşamadığımız zamanlar da olabiliyor o zamanda gören üyelerimiz şikayet sistemini kullanması düzeni sağlamak için yeterlidir![]()

