Mat Jelatin...

MasteLaa

Üye

peki bütün iphonelerde mi kullanılıyor bu godzilla cam
Bilemiyorum ki yani bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bir ekran konusunda iPhone'larda uçak camlarındaki ve tren camlarındaki teknoloji kullanılıyor..Sonuçta Corning firması ile de önceden gelen bir anlaşma var yani Gorilla glass değil gorilla 2 değil zaten..Ben godzilla var diye biliyorum ve son çıkacak iPhone 5 de de bu kullanılacak sanırım

anladım peki 603ün ekranı da helikopter camı diye duydum o doğru mu?

15097

Üye
uçak ve tren mi çok ilginç

MasteLaa

Üye

anladım peki 603ün ekranı da helikopter camı diye duydum o doğru mu?
Helikopter ve tren camlarında kullanılan camın teknolojisi olursa olur Bu sağlamlık ile alakalı değil aslında çünkü iPhone'un ekranını biliyoruz sağlam değil ve ısıl işlem de görüyor 603 de de bunu hiç duymadım şahsen ben sadece iPhone'da var diye biliyorum.

anladımda benim anlamadığım sey su elimdeki 603 defalarca betona taş toprak üstüne jelatin olmadığı halde düşer hiçbirşey olmaz ama güya gorilla glass ekrana sahip abimin evo 3dsi yere ilk düşüşünde kırılır. Anlamadım gitti şu durumu yahu. Nokia bunun içine ne koyuyor acaba

MasteLaa

Üye
Gorilla Glass'ı bu kadar büyütmeyin yahu Gorilla Glass kırılmaya değil çizilmeye dayanıklı zaten Corning'de Gorilla'nın abartıldığı kadar iyi olmadığını biliyor bence Gorilla Glass 2 çıkarıyor şimdi..

yok büyütmedim de yani öyle bi telefona öyle bi telefon daha sağlam kalıyor onu anlamıyorum ben. Aradaki fiyat farkı da çabası 1200-550
603 ile evo 3d den bahsediyorum.

Konu Sahibi

Boşver keyfine var bence böyle aletleri sakındıkça zarar gelir vallahi Benim eski monteyi 1 kere yere düşürmedim ama kılıf aldım okulun camından aşağı düşürmüş arkadaş

Arkadaşına hayatta başarılar diliyorum

- - - Eklendi - - -

2-3 gün jelatinsiz yine iyi duruyorsun ben hiç bir cihazıma jelatin takmadım

Aslında Jelatinsiz daha güzel oluyor ama çizilirse bütün hevesim kaçar

windows2

Üye
bnde turkcell t11 var saydammı alsam matmı

arkadaşta Arc S var onunki bile çizilmiş senin neo v 10 kere çizilir ama problem yapma bence sonuçta o telefonu kaç yıl kullanmayı düşünüyorsun ? en fazla 3-4 yıl daha bence eğer illa jelatin olsun dersen IPG alacaksın rahatına bakacaksın

Türe

Üye
Ya bugun gittim mat yapistirttim valla project butter gibi akiyo elim ama gecen baya mucadele veriyordum kaydirmak icin

Konu Sahibi
Beyler konu hort olacak ama 1 yıldır jelatinsiz kullkanıyorum neo v'yi tek çizik yok rahat olun.