mastrubasyon orucu bozarmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
ilk defa birşey olmuyor diye biliyorum. ikinci seferde keffaret gerekiyor. yine de sen araştır bunu

Lenneth

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

by-pegasus

Üye
cinsel şeyler bozar ama unuttuysan bilmiyorum hem cünüp olursun bozar

furkitare

furkitare

Üye
Geçmiş olsun, 61 günün hayırlı olsun. Trabzonluysanız seve seve tutarsınız

s.ileli

s.ileli

Üye
neyse ben orucumu devam ettiriyim Belki bir umut orucum bozulmamisdir .

Kardes orucun bozulmuş. Bosuna devam etme 61 gun cezani cekeceksin. Elemanlarin soyledigi oruclu iken gecerli degil. Zina etmemek için gecerli olan birsey ama seninki farkli oruc nefsi terbiye etmek icin yaptığımız ibadet sen nefsine yenik dusmussun ayrixa ne geldigini neylw karisik geldiğini bilemezsin ilmihale gore zevkle meni yerinden hareket etse bile gusl gerektirir.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Kardes orucun bozulmuş. Bosuna devam etme 61 gun cezani cekeceksin. Elemanlarin soyledigi oruclu iken gecerli degil. Zina etmemek için gecerli olan birsey ama seninki farkli oruc nefsi terbiye etmek icin yaptığımız ibadet sen nefsine yenik dusmussun ayrixa ne geldigini neylw karisik geldiğini bilemezsin ilmihale gore zevkle meni yerinden hareket etse bile gusl gerektirir.

Kardeş bu konu 1 yıl önce açılmış. :D orucuna devam etme diyorsun. 1 yıldır oruç mu tutuyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Gerçi eski konuymuş ama yazmadam edemiyeceğim. Tabi bozar. Kimileri de belli değil, araştır, kesin bir şey yok demişler. Bozacağı açık işte, oruç tutmak aç kalmak değildir. Sabretmiyorsun sonra da kesin değil.
Necm Suresi 32. Ayet: ......................Öyleyse nefsinizi temize çıkarmayın................ devam ediyor. Yani yaptın bir pislik kendi kandırma bari kabul et.

Lenneth

Üye
Edit / yanlis baslik pardon

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konunun yeterince tartışıldığını düşünüyorum

:locked:

Üst Alt