MasteLaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

MrTech

Üye

Dal kırılana kadar ben mrtechi havada , karada dövmüş olacam ve suda dövme görevine geçiş yapacam. Havada karada suda döverim :sirit:

- - - Eklendi - - -

Bende baklava + yağ var. Birazcık araştır istersen , yağlı insanlar herzaman daha güçlüdür :D bu arada boy kaç abisi :D

1.77 | vücut

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Dal kırılana kadar ben mrtechi havada , karada dövmüş olacam ve suda dövme görevine geçiş yapacam. Havada karada suda döverim :sirit:

- - - Eklendi - - -

Bende baklava + yağ var. Birazcık araştır istersen , yağlı insanlar herzaman daha güçlüdür :D bu arada boy kaç abisi :D

Botla ölçtüm 195 çıktı :zzz:

cukuleaks

Üye

Fazla atar ... Fazla hava ...
:D Hacı sen ne yapıyon kaç saattir Allah aşkına :D 1.85 + kalıp olan birini nasıl dövmeyi planlıyorsun ? bir kere kafa atma ihtimalin 0 . E bende yumruk yiyecek kadar mal değilim, kaldı geriye yere düşürüp üstüne yatma. E bi zahmet onuda ben yapayım dimi deve kadar kalıyorum yanında. Zaten üstüne 90 kilo binince neye uğradığını şaşırırsın :d:

MrTech

MrTech

Üye

1.95+1.77+(2 x kalıp)=İsmail pert :D

Nescafe 2si1 arada :D

- - - Eklendi - - -

:D Hacı sen ne yapıyon kaç saattir Allah aşkına :D 1.85 + kalıp olan birini nasıl dövmeyi planlıyorsun ? bir kere kafa atma ihtimalin 0 . E bende yumruk yiyecek kadar mal değilim, kaldı geriye yere düşürüp üstüne yatma. E bi zahmet onuda ben yapayım dimi deve kadar kalıyorum yanında. Zaten üstüne 90 kilo binince neye uğradığını şaşırırsın :d:

Dikene mi oturcan teksaslı :D ben alırım rahat ol çoğu insanda vücut var ama kafa yok

cukuleaks

Üye
Hayalgücünüz çok geniş çocuklar ya :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arda abiyi çağırıp gelirim o zaman :ehe O değilde bu cep genelde insanlar bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapıyor valla pert olmuş o bölüm bence :hmmm

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Silinen Üye 511859

cukuleaks

Üye

Nescafe 2si1 arada :D

- - - Eklendi - - -

Dikene mi oturcan teksaslı :D ben alırım rahat ol çoğu insanda vücut var ama kafa yok

emin ol bende iki türlüde var :D Lakabım "koca kafalı iso" :ehe

- - - Eklendi - - -

Arda abiyi çağırıp gelirim o zaman :ehe O değilde bu cep genelde insanlar bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapıyor valla pert olmuş o bölüm bence :hmmm
:ehe arda kimdir :D xXx diyorsan orda işler durur :ehe

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet bizzat ondan bahsediyorum :ehe Yanında Preator ( Ata Abi ) yi alıp gelirim 185 kurtarır mı bilinmez o zaman ismail :ehe

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

cukuleaks

Üye

Evet bizzat ondan bahsediyorum :ehe Yanında Preator ( Ata Abi ) yi alıp gelirim 185 kurtarır mı bilinmez o zaman ismail :ehe
Ata abi göğüs ksalarıyla meşhur zaten :D Ben saygımdan onlara el kaldıramam. Haa illada döv derlerse bakarız çaresine :D

MrTech

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

Bebeyüm alamaan :D
Yazın bizim güreş alanına gel de gösterem kafayı vücudu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt