MasteLaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa
Kibar feyzo :ehe Bu adamı üzeni üzerler : ?

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve MasteLaa

CABBAR

CABBAR

Üye
Aynen Fatih'i üyeni bozarlar

- - - Eklendi - - -

Aynen Fatih'i üzeni bozarlar

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vay kardeşim seni üzmesinler de vallahi teke tekde affetmem :ehe

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve doctorrr
Türe

Türe

Üye
Adam vucutlu olm benden kisa ama benden cok daha buyuk duruyo :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
1.76 :hih:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben basket takımında en kısaydım tepeme basıyorlardı kardişim :ehe 17 yaşından sonra ne kadar uzarım ki bilmiyorum sonuçta kardom kadar uzun değilim :ehe Onun maşallahı var :D

Türe

Türe

Üye
1-2 cm fark var lan :D 1.80 olsam yiter :P:

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Ben basket takımında en kısaydım tepeme basıyorlardı kardişim :ehe 17 yaşından sonra ne kadar uzarım ki bilmiyorum sonuçta kardom kadar uzun değilim :ehe Onun maşallahı var :D
Hani kısa değilim garipsenmiyor yani :D Senin ideal

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Benim 195 bot olunca normalde 192,5 :)

Maşallah bizim okulda da var basketçi o da pas atıyorum smaç vuruyor rahat yani :)

paşa senin eski boksör ve güreşçi abin var burda yamuk yapan olursa söyle yamultalım
Abim tam senden bahsetcektim ama geldin bak aklıma hep sen gelirsin bu tür konularda İstanbul'da yamuk yapan olursa ilk seni arıycam kendim halledemezsem :ehe

- - - Eklendi - - -

1-2 cm fark var lan :D 1.80 olsam yiter :P:
Olursun olursun rahat ol :D 1-2 cm az mı olum :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Maşallah bizim okulda da var basketçi o da pas atıyorum smaç vuruyor rahat yani :)

Abim tam senden bahsetcektim ama geldin bak aklıma hep sen gelirsin bu tür konularda İstanbul'da yamuk yapan olursa ilk seni arıycam kendim halledemezsem :ehe

Smaç vuruyorum ama zorluyo bi 4-5cm daha uzarım heralde yaş daha 17 :D

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Aga siz ne yiyonuz ne içiyonuz kendimden utandım rakamları görünce :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Smaç vuruyorum ama zorluyo bi 4-5cm daha uzarım heralde yaş daha 17 :D
Uhuuu ben de büyüksün sandım bizden :ehe Vücut da yaparsan basket oynarsın iyice :D Ben guardım kısa olduğum için ama çıktım takımdan bu yüzden uzayamamakdan korkuyorum eskiden sürekli antreman yapardık :D Yalnız ÇEAL şampiyon oldu maraşda ben takımdan çıkınca enteresan bu sene :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

- - - Eklendi - - -

Olursun olursun rahat ol :D 1-2 cm az mı olum :D

hemen ara beni paşa öyle bi durum olursa boşuna yıllardır vücut yapmıyoz ben kıvama getiririm sen yoğurursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt