MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))

doctorrr

Üye
pek takılmıyorsun ya ondan demiştir

Tepkiler: MasteLaa ve tarxhn
Forumda en sevdiğim 3 kişiden birisi belkide 1. sıradadır Cep telefonları geneldeki mükemmel aktifliği ile tanışmış olup daha sonra onun derslerine benim ise özel işlerime ağırlık vermemle fazla konuşamadığımız kişidir kendileri.Üniversite sınavına hazırlanıyor deli gibi

Tepkiler: MasteLaa

2.benmiyim

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Hani bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez ya, işte şu anda bu durumu yaşıyorum. Tek diyebileceğim; yaşına göre oldukça olgun, saygılı, efendi ve bilgili bir kardeşim

Türe

Üye
Ne diyecegimi bile bilen biri yani o derece buraya arada yazacam böyle

MrExpert

Üye
Forumda tartişma çıkarmayan ender kişilerden...

Bu tarz kişilik tipini hayatımda ilk defa gördüğüm , doğal olarak halen bile nasıl biri olduğunu çözemediğim , ama sevgi dolu kocaman bi kalbi olduğuna %100 emin olduğum forumdaki gardaş diyebildiğim gardaşların başlarında gelen kişidir

pek tanımasam da herkes nasıl bilip söylüyorsa bende onu diyorum kardeşim sağlıcakla kal

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah abim ben seninle tanıştığıma çok mutluyum yani en mutsuz zamanlarımda mesaj attım cevapladın sohbet ettin kalbimde olanlardan bir tanesisin

Sen cansın be

Aslında kafamda ilk üç yok ama onlardan birinin Fatih olduğunu biliyorum
Eyvallah abim
Hani bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez ya, işte şu anda bu durumu yaşıyorum. Tek diyebileceğim; yaşına göre oldukça olgun, saygılı, efendi ve bilgili bir kardeşim
Ya kuzu var ya senin ismini görünce mutlu oluyorum yaz ve o ramazan dönemi gececiler aklıma geliyor Ne güzel günlerdi sohbetine doyum yok senin kuzu ve tekrar diyorum çok zeki bir abimsin can abimsin
Ne diyecegimi bile bilen biri yani o derece buraya arada yazacam böyle
Ahahaha Kardom işte ya
Forumda tartişma çıkarmayan ender kişilerden...
Elimden geldiğince çıkarmamaya çalışıyorum
Sen de kardeşimsin banlı olup göremesen de ben sana bir şekilde ulaşırım ismail'im
pek tanımasam da herkes nasıl bilip söylüyorsa bende onu diyorum kardeşim sağlıcakla kal
Eyvallah canımın içi abim dileğin ne güzel sen de inşallah

doctorrr

Üye
Bulduğun bulabileceğin en sağlam dost