MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arda abimin yeri de ayrıdırbiricik kardeşimiz
Seninle sohbetimiz oldu sanırım konuyu hatırlamıyorum ama zararsız ve sevecen birisin sen de teşekkürler yorumların içinavatarındaki kız kim bilmiyorum ama hep o var :P ilk gördüğümde avatarından kız sanmıştım ama yazıyı okuyunca anladım erkekmişiyi sakin uysal maxicepde kötü biri yok zaten ama iyi olanlardan daha iyi bukadar yeter heralde hep iyi lafı kullandım zaten yeter bu yazı bitmez
İnşallah abim gerçekte ben de çok isterim tanışmayıNe desem bilmiyorum ki Fatih sırf seninle sohbet için forumda kalınır. Seninle gerçek hayatta tanışmayı çok isterim. Insanda hiç mi kötü niyet olmaz yaforumda şirinleri görecek nadir kişilerdensin şaka bi yana iyi ki tanıdım
Sen de öylesin abim yardımseverliğin çok ön planda Allah bizleri ayırmasın da seninle hayallerimiz varfatihim bir tanedir efendi yardımsever cana yakın güvenilirallah bozmasın
Sana söyleyecek söz bulamıyorum ki be ciddi diyorum özelden de dedim ama adamsın adam..Gerçekte dost olmak isterdimbugüne kadar hakkında kötü söz edeni görmedim hep derim adamın dibi diye özeldende konuşuruz arada
İnşallah abim gerçekte ben de çok isterim tanışmayıKonuştuğum kişilerin samimi olduklarım da cidden çok süper insanlar emin ol abim sen dahilsin canımsın benim
Sen de öylesin abim yardımseverliğin çok ön planda Allah bizleri ayırmasın da seninle hayallerimiz var
- - - Eklendi - - -
Sana söyleyecek söz bulamıyorum ki be ciddi diyorum özelden de dedim ama adamsın adam..Gerçekte dost olmak isterdim
İnşallah abim
amin kardeşim inşallah tez zamanda buluşuruz hayallerimiz gerçek olur
Kardom yaFazla söze ne hacet, Kardo yeter
Sana söyleyecek söz bulamıyorum ki be ciddi diyorum özelden de dedim ama adamsın adam..Gerçekte dost olmak isterdim
İstanbul tutturursam sırf ora için çalışıyorum işte inşallah geleceğim
bakarsın oluruz dünya küçük kuzenimle pek görüşmeyiz uzağız baya ama sen gel binlerce kişinin izlediği efes pilsen maçında tesadüfen devre arasında gittiğin tuvalette karşılaş olmaz diye birşey yok
İstanbul tutturursam sırf ora için çalışıyorum işte inşallah geleceğim
Hadi hayırlısı bana da dua edin de bir geleyim üniversiteye oraya
ben artık orda değilim şuan ordayım ama pazar günü gidiyorum kütahya'ya ama tatillerde falan hep İstanbul'dayım
Hadi hayırlısı bana da dua edin de bir geleyim üniversiteye oraya
Teşekkürler
İnşallah hakkında hayırlısı gönlüne göre olur dostum
CansınAbilerin zuzu'su
İnşallah abim
Kardom yaBiliyorsun sana sevgimi dimi
siz baayaa
Bilmem mi beaBoru mu olm 45 dk konuştuk
siz baayaa
Yoksa sen hala e. ?ashdahsdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?