MasteLaa (Fatih Kardeşimiz) AlbaY oldu.........!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa (Fatih Kardeşimiz) AlbaY oldu.........!!!!!!!!!!!!!!!
Biricik kardeşim olan Fatih'ime,

Tüm foruma merhaba öncelikle şu an anlatacağım insan belki şu zamana kadar forumda gördüğünüz en iyi insan olabilir. Nedenini sorarsanız anlatmakla biteremeyeceğim saygısından tutun iyiliğine kadar birçok sebebi var. Tanımayan varsa bir an önce tanışmasını temenni ederim :) Bu konuyu neden ben açıyorum çünkü o benim öz kardeşimden farksız. Kardeşim benim insanların seni ne kadar sevdiğini ve ilgilendiğini kendim görüyorum bunu diyende eminim sadece ben değil birçok üye söylüyordur. Sana yaptığım iyiliklerin yardımların hepsi helali hoş olsun sen daha güzellerine layıksın. Sana ayırdığım zamanın her saniyesinde mutlu oldum ve hiç pişman olmadım. Eminim sende öyle düşünüyorsundur kardeşim benim :) Yine şartlar ne olursa olsun forumda olduğum sürece senin için çabalamaya hazırım. Forum haricinde ise bir abi olarak her şartta yanında olmaya gerekli desteği vermeye hazırım. Senin yerin apayrı bende unutma kardeşim benim :)

Dipnot : Diğer öz kardeşim de Türe 'dir. Lakabımız " The Three Musketeers " bilginize saygılar... :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, MasteLaa, pelın_ ve 1 kişi daha

pelın_

:op::sarıl:ablacım tebrıkler

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve DreaMagiC
__xXx__

__xXx__

Üye
vaay fatihcim hayırlı olsun:sarıl::op:

• Beğen
StunnerDead

StunnerDead

Üye
tebrikler...

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
tebrikler fatih...

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
vay be yazıya bak bize hiç böyle yazan olmadı somuru:

Bu işin şakası tabi Fatih'im tebrikler :)

Tarık sanada tebriklee güzel yazmışsım ve harfi harfiyen katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa, StunnerDead ve DreaMagiC
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler Fatih

• Beğen
Türe

Türe

Üye

Tüm foruma merhaba öncelikle şu an anlatacağım insan belki şu zamana kadar forumda gördüğünüz en iyi insan olabilir. Nedenini sorarsanız anlatmakla biteremeyeceğim saygısından tutun iyiliğine kadar birçok sebebi var. Tanımayan varsa bir an önce tanışmasını temenni ederim :) Bu konuyu neden ben açıyorum çünkü o benim öz kardeşimden farksız. Kardeşim benim insanların seni ne kadar sevdiğini ve ilgilendiğini kendim görüyorum bunu diyende eminim sadece ben değil birçok üye söylüyordur. Sana yaptığım iyiliklerin yardımların hepsi helali hoş olsun sen daha güzellerine layıksın. Sana ayırdığım zamanın her saniyesinde mutlu oldum ve hiç pişman olmadım. Eminim sende öyle düşünüyorsundur kardeşim benim :) Yine şartlar ne olursa olsun forumda olduğum sürece senin için çabalamaya hazırım. Forum haricinde ise bir abi olarak her şartta yanında olmaya gerekli desteği vermeye hazırım. Senin yerin apayrı bende unutma kardeşim benim :)

Dipnot : Diğer öz kardeşim de Türe 'dir. Lakabımız " The Three Musketeers " bilginize saygılar... :)

Abim ben bile duygulandım somuru: Sende öz abimsin bizim :sarıl:

Fatih'im , Kardo'm , Görmediğim halde Kardeş'im diyebildiğim nadir insan :) Senin gerçekten Ben de ve bizde özel bir yerin var :) Tarık abinin her dediği benim için de geçerli :) İnşallah hayal ettiğimiz gibi de Aynı yerde okuyacağız :) Seni seviyoruz :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa, StunnerDead ve DreaMagiC
Elektr0

Elektr0

Üye
Yeni Rütben hayırlı olsun Fatih..:d:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Abim ne desem ki cidden duydulandım somuru: Sen de benim için aynısın forumda yerin apayrı :züü: Yazdığın her kelam için ayrı teşekkür ediyorum :züü:

pelın_

benıde sevın:(

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
:op::sarıl:ablacım tebrıkler
Canımsın ablam :sarıl:
vaay fatihcim hayırlı olsun:sarıl::op:
Sağolasın Arda abim yahu seni seviyorum be :D
KArdeşimsin çok sağol :tebessüm:
tebrikler fatih...
Sağolasın Anıl sana da tebrikler :)
vay be yazıya bak bize hiç böyle yazan olmadı somuru:

Bu işin şakası tabi Fatih'im tebrikler :)

Tarık sanada tebriklee güzel yazmışsım ve harfi harfiyen katılıyorum :)
Ömer'im ben sana yazmıştım yahu :tebessüm: Teşekkürler kuzum :op:
Sağolasın Furkan.

Abim ben bile duygulandım somuru: Sende öz abimsin bizim :sarıl:

Fatih'im , Kardo'm , Görmediğim halde Kardeş'im diyebildiğim nadir insan :) Senin gerçekten Ben de ve bizde özel bir yerin var :) Tarık abinin her dediği benim için de geçerli :) İnşallah hayal ettiğimiz gibi de Aynı yerde okuyacağız :) Seni seviyoruz :sarıl:
Ne diyebilirim ki kardom'sun var mı ötesi :sarıl:
Yeni Rütben hayırlı olsun Fatih..:d:
Sağolasın Abim :d:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC ve Türe
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

Abim ne desem ki cidden duydulandım somuru: Sen de benim için aynısın forumda yerin apayrı :züü: Yazdığın her kelam için ayrı teşekkür ediyorum :züü:
Ben teşekkür ederim kardeşim benim iyi ki o gün bana o yardım mesajını gönderdin de tanıştım seninle çok şükür Rabbim'e senin gibi insanlarla tanıştırdı beni :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
Aynen kardom iyi ki S2 ile ilgili soru sordun bana :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Tebrikler.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun karşim :op: bu ne hızdır :gul:

• Beğen
15097

15097

Üye
Tebrik ediyorum Fatih :alkis ve senide DreaMagiC :alkis :tebessüm: :sarıl:Nice nice rütbelere Fatih'cim :tebessüm:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt