Maserati_mc12 ( Bakamaya Değer )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Maserati_mc12 ( Bakamaya Değer )
Arikaaaa

gknky

gknky

Üye
deli bi alet yaaaa

SALVADORE

SALVADORE

Üye
manyak bir araba

cenkozgen

cenkozgen

Üye
kaç para bu alet

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
çeşitli soylentıler war ama bılmıyorum

swedeniz

swedeniz

Üye
ulan biz marmaris yolundayken bu arabanın başka modeli ile makasa girdik adam havasını aldı ama virajlı yoldu land cruiser için rahat geçti ama maserati için aynısını söylüyemem

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Apr 23 2006, 10&#58;13 PM) [post=321492]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ulan biz marmaris yolundayken bu arabanın başka modeli ile makasa girdik adam havasını aldı ama virajlı yoldu land cruiser için rahat geçti ama maserati için aynısını söylüyemem
[/b][/quote]
hadi ya o bu muydu bende Doğan görünümlşü şahinle bunu 100 metre de yedşm benim ki 100 metreye 1.2 sn çıkıyor

tofy

Üye
süper bir araba bu

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 23 2006, 09&#58;15 PM) [post=321494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Apr 23 2006, 10&#58;13 PM) [post=321492]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
hadi ya o bu muydu bende Doğan görünümlşü şahinle bunu 100 metre de yedşm benim ki 100 metreye 1.2 sn çıkıyor
[/b][/quote]

aha bak inanmassan makasa girdimiz araba bunun aynısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt