Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masaüstü Pcyi Wifi Gibi Kullanmak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haestrk
Üye
Konu Sahibi
Masaüstü Pcyi Wifi Gibi Kullanmak
Arkadaslar benim telefonumda Hotspot var bu telefonu modem gibi kullanmaya yariyor ben bunla tablete vs. şeylere baglanabiliyorum. Ben masaüstü pcden de baglanmak istiyorum nasıl baglanbilirim lütfen yardım edin
CanKartaL
Emekli Yönetici
Telefonundaki interneti pc de kullanmak istiyorsan, pc de usb wifi aparatı veya wireless ethernet kartı olmalı. Usb wifi adaptörleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda var 20 TL den başlıyor.
Eğer tersine pc deki interneti telefonda kullanmak istiyorsan da bu tarz bir adaptör ve W7 işletim sistemi kullanman lazım. "W7 hotspot" şeklinde yapacağın google aramasında karşına gerekli bilgiler çıkacaktır.
Haestrk
Üye
Konu Sahibi
Ben eskiden 4 yil internet kullandim modem o yuzden hediye edildi modem airties wav-180 acaba bunda wifi var mı?
bu modemden bahsediyorsan onda wireless da var ama asıl özelliği voip ile benzer özellikli modemler ile sesli görüşme desteği sunabilen bir wireless modem oluşu.
Bu modemle wifi dağıtabilirsin tabiki ama wifi ağlarına bağlanabilirmisin bilemiyorum :S
Bu modemle wifi dağıtırsın ama telefonunu modem olarak kullanıp bundan bağlanmak istersen baya teferruatlı olur. Eğer telefonun netini pc de kullanacaksan wifi aparatı alırsan kolaylıkla işini halledersin