masaüstü mü netbook mu? yardımcı olun. help meeeee...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yurttas_35

yurttas_35

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü mü netbook mu? yardımcı olun. help meeeee...
arkadaşlar ben çok kararsızım. verebileceğim fiyat en fazla 600lira. ben küçük bir netbook istiyorum ama herkez 600'e güzel bir masaüstü toparlayabileceğimi söylüyo.benim gönlüm netbooktan yana ama şunu da söyleyim sürekli evdeyim o yüzden masaüstü de olabilir tabi ama heves işte. yardımcı olun lütfen. şöyle söylüyolar: netbook alırsan oyun oynayamazsın film desen izlenmez.zaten sürekli evdesin yanında taşımana gerek yok masaüstü en iyisi diyolar.katılan veya katılmayan.yardımcı oluuuun.

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Netbooklarda ya da x bir bilgisayarda oyun oynanmaz kavramı göreceli bir kavramdır. Bir takım oyunlar oynanmaz demek daha doğru olacaktır. İşin daha doğrusu oyun oynamak için alacağınız bilgisayar bir notebook, netbook ya da ucuz bir bilgisayar da olmamalıdır. Çünkü işin içine oyun girince çok yüksek konfigürasyonlar gerekmektedir. Yüksek ekran kartları, yüksek RAM'ler ve işlemciler, çok iyi soğutma vs. Oyun oynayacağım derseniz ben size 600 TL'lik masaüstü bile önermem. Bu iş için 1000 TL'nin aşağısı çok iyi konfigürasyonlu bir bilgisayar için yetersiz kalacaktır. Film izlemek konusunda sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Ayrıca netbookların ekranının çok küçük olduğunu göz önünde bulundurun.

En iyi kararı kendi kriterlerinize göre siz verebilirsiniz. Biz sadece fikirlerimizi belirtebiliriz. Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun

Saygılarımla

yurttas_35

yurttas_35

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim ama bir türlü karar veremiyorum:(

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
masaüstü bence çünkü notebookların bi tuşu kırıldığında zaten aldığın fiyatın yarısı

a21a

a21a

Emekli Yönetici
İkisininde yeri farklı.. Bende ikiside var.. dizüstünün en büyük avantajı taşınabilir olması.. hız,dvd ve cd kayıt, performansa ve yedek parça bakımından masaüstü vazgeçilmez.. Eğer çoğunlukla performans gerektiren oyun gibi alanda kullanacaksan en iyisi masaüstü.. :oke:

Atakan

Atakan

Üye
Biz sana yardımcı olamayız.Kendi görüşün önemli...

rozetli

Üye
netbook a yanaşma derim berbattt

yurttas_35

yurttas_35

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar kararımı verdim ve 1.275 liraya kıyıp bir nootbook aldım.marka asus ve çok güzel birşey. inşallah pişman olmam...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
benimkide asus hayrını gör :ehe

OğuzcanAbi

Üye
laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...