Masaüstü mü Dizüstü mü ?? //ANKET//

Masaüstü mü Dizüstü mü ??

• Masaüstü

Kullanılan: 37 72.5%
  • Dizüstü

Kullanılan: 14 27.5%

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masaüstü mü Dizüstü mü ?? //ANKET//
Masaüstü mü Dizüstü mü ?
Cevapları Bekliyorum..

yesrip2

Üye
pratik olması yönünden dizüstü tabi ki ama oyun ve yüksek performans gerektiren işler için ise masaüstü daha uygun olur

India

Üye
masaüstü her açıdan daha iyi

hangi amaçla kullanılacak ona göre birşey söylenebilir. ölümüne oyun oynayacaksan masaüstü. yok bana her ortamda lazım olur dersen laptop

oyun oynamayı seviyorsan
en iyi laptopuda alsan laptopda oyun oynanmaz ısınma yapar sıkıntı çıkarır
oyun oynayacaksan en iyisi masaüstü

ama ben oyun arada sırada oynuyorum daha çok internette gezinme film izlemek için kullanacagım dersen
laptop alabilirsin

hangi amaçla kullanırsan kullan masaüstünün yerini hiçbişey tutmuyor uzun süre laptop kullandım ikinci pc olarak laptopla takılırken ilaaki masaüstüne ihtiyaç duyuyorsun
film izlemeyi seven biriysen laptop eziyetten başka bişe değil masaüstünde alıyorsun çayını çekirdeğini yaslanıyorsun sandalyene kollarını dayıyorsun masana ohhhhh lüküs hayat laptoplar artık dönemi kapanmış aletler ....

mobil pc lazımsa tablet al

ama notebooklar bitti artık ilkel ürünler olarak görüyorum onları

PuGatorY

Üye
bence amaca göre değişir pratiklik açısından dizüstü ama oyun üç performans ve oyun için masaüstü bide işin vermiş olduğu gereksinimler var onuda göz önünde bulundurmak lazım

Sonuç olarak amaca göre değişir ama bence masaüstü

Sabit bir kullanıcı için masaüstü,seyahat vb. yapanlar için dizüstü.

Masaüstü : 86.67%
Dizüstü : 13.33%

Vay be.. masaüstü fark atıyor ben artık masaüstü kullananların sayısı azalmıştır. herkes laptop alıyor sanıyordum fakat yanılmışım .) ama şu var masaüstü de kablo derdi var bide webcam, klavye, mouse, kulaklık, hoporler, mikrofon vs.. bunları ayrıca alıp takıyorsun. fakat laptopta hepsi içinde olması avantaj. ben masaüstü kullanıyorum ama dizüstü daha kolay,kullanışlı geliyor ./

kardeş onlar internet film kullanıcıları için
oyun için her zaman masaüstü en iyisidir
en iyi laptopuda alsan laptopda oyun oynanmaz rahat değil bi kere

masaüstünde 7/24 oyun oyna banamısın demez ama arkdaşda samsung laptop vardı 4850 ekran kartı p7350 işlemci 4gb ram assın creed brohter 25 dakika oynuyodun valla nası desem laptopun üstüne çay koy 5 dakikaya hazır sonra küt 35 40 dakika olunca kapanıyordu yani masaüstü derim birde laptoplara yüksek ekran kartları koymaları çook saçma bilmem siz nasıl düşünüyonuz?

Tepkiler: L-LumieRe
o nasıl oluyor pc yi masanın altında mı oynuyorsun
teknoloji siteleri öyle diyor artık yeni nesil bilgisayarlar masaaltı olcakmış hatta pc masanın altında nasıl durması gerektiğini bilcekmiş masaüstü bitti diyorlar

----------Eklendi @ 22:10:21 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ----------

çeşitli Söylentiler var yani henüz kesinlik kazanmış bi bilgi yok çıksın görürüK

neymiş bu teknoloji siteleri söyle de bizde bakalım

laptop tabiki yer kaplamıyor her yere taşıyabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...