Masaüstü Bilgisayar Ekran Kartını USB 3.0 Yöntemi ile Laptoplar'da Kullanma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstü Bilgisayar Ekran Kartını USB 3.0 Yöntemi ile Laptoplar'da Kullanma...
Bir dönüştürücü var mıdır böyle sebebi benim ATI HD 4650 Ekran Kartım var onu minibook'uma USB 3.0 (aktarma ancak böyle bir USB) yöntemi ile aktarabileceğim bir dönüştürücü var mı? Minibook'umun feci şekilde yetersiz geliyorda...

futbol123

futbol123

Üye
öyle birşey yok olmazda olsa bile atom işlemci ile hiçbir güncel oyun oynanmaz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Tehlike ";4378898][COLOR="DarkRed' Alıntı:
öyle birşey yok olmazda olsa bile atom işlemci ile hiçbir güncel oyun oynanmaz

:oke:
[/COLOR]

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Şu an yok fakat olmaması için sebepte yok. Teknoloji ve insanlık, bugün bulunduğu konuma kurduğu düşleri gerçekleştirerek gelmedi mi arkadaşlar?:yuru

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Atom işlemci olsa bile ben birşeyler yapıp hiç kasmadan oynayabilir program yükleyebiliyorum.NFS MW oynunu çok az kasmalar ile oynuyorum.Sorunda bu bazı 512 MB ekran kartı isteyen oyunlar çok az kasılmalarla oynanıyor bu bilgisayarda...

Bu arada dediğime yakın bir proje.Taiwan yada Thailand ait, üstelik siteside bu sitenin içinde.

Link :

Link :

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Atom işlemci olsa bile ben birşeyler yapıp hiç kasmadan oynayabilir program yükleyebiliyorum.NFS MW oynunu çok az kasmalar ile oynuyorum.Sorunda bu bazı 512 MB ekran kartı isteyen oyunlar çok az kasılmalarla oynanıyor bu bilgisayarda...

Bu arada dediğime yakın bir proje.Taiwan yada Thailand ait, üstelik siteside bu sitenin içinde.

Link :
adamlar yapmış hll olsun :) ordan buraya getirtmek zor iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt