Pil simgesi falan sizde neden farklı ?
Bu marshmallow iyice sapıttı ya son günlerde mobil verıde 4 saat Wifi ile 5. 5.30 saat i geçmiyor. Beklemedeyken çok şarj yiyor nedense. Şu stamina güncellemesi gelsin adam olmazsa kıtkat, lollipop ya da slim 5.0 geçeceğim.
Ekran ayarlarından pil yüzdesini kapattım cebime 75 ile koyup bi daha alınca 72 olunca canım sıkılıyor ekranı açınca gözüm direk oraya kayıyordu kapattım iyi oldu [emoji1]Pil simgesi falan sizde neden farklı ?
Ben unuttum öyle bir şey olduğunuEkran ayarlarından pil yüzdesini kapattım cebime 75 ile koyup bi daha alınca 72 olunca canım sıkılıyor ekranı açınca gözüm direk oraya kayıyordu kapattım iyi oldu [emoji1]
Lollipopta böyle değildi bıraktığım gibi alırdım son uygulamaları kapatmadım halde bunda ne kapatacağımı şaşırdım vallahi. [emoji19]
Küçüklük ve şarj için aldığım telefon G2 ile yarışa girdi 2 yıllık G2 ile aynı süreyi alacak nerdeyse. Marshmallow ile batırdı sony. Bu hafta güncelleme merkezi güncellendi bugün destek uygulaması güncellendi. Sanki stamina güncellemesi gelmek üzere gibi.Ben unuttum öyle bir şey olduğunu![]()
STAMINA olmayınca öyle oluyor işte. Gelen şeyde gerçek STAMINA değil. Sony ne yapacak bilmiyorum, gittikçe batırıyorlar.
Güncelleme desteği bitmedikçe root atmayın bence. Sürüm düşürün Kitkat'a veya Lollipop'a oradaki STAMINA uzun süre götürür bence bataryayıKüçüklük ve şarj için aldığım telefon G2 ile yarışa girdi 2 yıllık G2 ile aynı süreyi alacak nerdeyse. Marshmallow ile batırdı sony. Bu hafta güncelleme merkezi güncellendi bugün destek uygulaması güncellendi. Sanki stamina güncellemesi gelmek üzere gibi.
Stamina gelsin olmazsa slim 5.0 geçeyim diyorum çok övüyorlar dh de. Root atıp turp yüklemek gerekiyor onun içinde ftf şeklinde olsa iyiydi geçen gün araştırdım öğrendim Flash tool kullanımı [emoji4]
En olmadı kıtkat geçeceğim lolipop Marshmallow gibi seri olmaz hafif uygulama açılışları falan daha ağır olur ama şarj konusunda rahat ederim bari [emoji1]
1 günde bitiremediğim şarjı bu günlerde yetiştirmeye çalışıyorum fazla kullanırsam bugün kullanmadım pek.

Daha araştırmadım zaten pek canım istemiyor root rom işine girmeyi Türkiye kıtkat kurarım belkideGüncelleme desteği bitmedikçe root atmayın bence. Sürüm düşürün Kitkat'a veya Lollipop'a oradaki STAMINA uzun süre götürür bence bataryayı![]()
Aynen bende soğudum biraz lollipop tan farkı yok zaten sorunlu hale getirmiş oldum anca. Kulaklık sesi yükselmişmidir demiştim ama oda olmamış. Dediğim gibi kıtkata döneceğim bayramdan sonra slim rom ftf şeklinde flashlanabilir olsaydı ona geçerdim şarjın yanında kulaklık seside çok iyi. Sony nin eksik sorunlu bıraktıklarını duzeltmısler resmen başka fark yok.Lollipop taki batarya verimi hiç yok şuan benim Z3 te. Resmen telden soğudum. Biran eveli düzelsin buyüklediğime bin pişman oldum Marshmallow :-/
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
model numarası kitkat ftf diye aratınca çıkar google'da. xda'da da vardır kesin.Daha araştırmadım zaten pek canım istemiyor root rom işine girmeyi Türkiye kıtkat kurarım belkide
Birde eski sürüm ftf dosyasını nasıl buluyoruz xperıfirm den bakınca hep son sürümleri gösteriyor?
Bayram geldi pek boş kalamıyorum bayram öncesi bayramdan sonra yüklerim o zamana kadar güncelleme gelse bari Temmuza girdik yahu [emoji4]
Teşekkürler [emoji4]model numarası kitkat ftf diye aratınca çıkar google'da. xda'da da vardır kesin.