Denedim ama malesef. d6603 e vermediler demekki dahaPc companation dan dene oraya geldi önce
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Z2 ve Z3 2 hafta önce aldı Marshmallow güncellemesini. Şimdi OTA'ya düştü Türkiye için. Senin rom farklı ülkenin demekki. Biraz daha beklemen lazım.Denedim ama malesef. d6603 e vermediler demekki daha
geldi Z3 e kardeşim saat 7 de yükledim benz3 e hala gelen giden yok yazilimdan yana.
geldi Z3 e kardeşim saat 7 de yükledim ben
neyse ileride gelir nasilsa.Aynen oyle olacak sanirim.Z2 ve Z3 2 hafta önce aldı Marshmallow güncellemesini. Şimdi OTA'ya düştü Türkiye için. Senin rom farklı ülkenin demekki. Biraz daha beklemen lazım.
merak etme gelirBenim cihaz yurtdisi ama avrupa. yani asya degil. lakin ne pc companion ne de ota hala gelmedineyse ileride gelir nasilsa.
geç olsunda güç olmasın 
Valla oyle. Sorunsuz olsunda problem degilmerak etme gelirgeç olsunda güç olmasın
![]()

Valla gözle görülürü bırak resmen içim acıyor yaaa.ki ben bataryamla övünen insandım [emoji58] neysem düzeltme güncellemesi bekliycem artık [emoji21]Compact ın [emoji367] inde gözle görülür bir düşüş yok bende.. Stamına gelene kadar sabredicez yinede
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi