Marshmellow Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
6.0 M yüklemiştim keşke yyüklemeseydim şarj hızlı bitiyo düzeltme bekliyoruz

n000k

n000k

Üye
6.0 M yüklemiştim keşke yyüklemeseydim şarj hızlı bitiyo düzeltme bekliyoruz
Düzeltme güncellemesi geldi bgn.bakalim nasıl olcak batarya. İlk yüklediğim de 6 M batarya çok gidiyor bende de. Bakalım şimdi nasıl olcak..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

kralberk13

kralberk13

Üye
yüklediysen bak bizi bilglendir

hussky

hussky

Üye
    Konu Sahibi
Pekte düzelen bişey yok... Wireless düzeldi diyolar bence yok öyle bişey.... Bir an önce stamına gelmezse kafayı yicem o kesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zencibitc

zencibitc

Üye
Pekte düzelen bişey yok... Wireless düzeldi diyolar bence yok öyle bişey.... Bir an önce stamına gelmezse kafayı yicem o kesin

ben xperia z2 kullanıyorum pilde düşüş yaşamadı ve düzeltme güncellemsiyle wifi sorunum çözüldü.

n000k

n000k

Üye
Evet wifi biraz daha iyi çekiyor şimdi.ama batarya için bişey diyemiyorum daha

w580i

Üye
6.0 ilk geldiğinde batarya daha iyiydi gibime geliyor.Daha sonra gelen düzeltme güncellemesi ile biraz azaldı sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz ?

n000k

n000k

Üye
6.0 ilk geldiğinde batarya daha iyiydi gibime geliyor.Daha sonra gelen düzeltme güncellemesi ile biraz azaldı sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Benimde tam tersi.ilk geldiğinde çok berbattı.simdi azıcık düzeldi.ama hala eski batarya performansı yok yani :-(

kralberk13

kralberk13

Üye
bizde 6.1 bekliyoruz gelince şarj ısınma stamina modunu bekliyoruz

n000k

n000k

Üye
bizde 6.1 bekliyoruz gelince şarj ısınma stamina modunu bekliyoruz
Aynen ya ısınma da çok oluyor. 2 kerede reset attı telefon. 6 M den önce hiç böyle sorunlarım yoktu..

bagerhk

Üye
Son güncellemeden sonra stamina modu gitti, Sony müşteri hizmetlerine mesaj attım, "Sorununuzla ilgili olarak, sizi bilgilendirmek isteriz ki Android 6 Marshmallow sürümünde batarya/pil performansını düzeltmek için Doze mode denilen özellik eklenilmiştir. Doze modu arka planda çalışarak cihaz kullanılmadığı taktirde uygulamaları kısıtlar. Bu özellik otomatik cihazın içerisinde bulunmaktadır. Kullanıcılarımız bu özelliği göremez ve yönetemez.Ayrıca sizi bilgilendirmek isteriz ki ileriki firmware güncellemelerde pil/batarya Stamina mod özelliği Android 6.0 yazılımının bir parçası olarak yeniden eklenecektir. Bu noktada hangi cihazlarda ve hangi tarihte verileceğine dair bir bilgi aktaramamaktayız. " cevabı verildi. Yorum sizindir artık.... Z3 COMPACT KULLANIYORUM...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ultra stamina geliyor ama normal stamina modu sadece isim olarak geliyor. Stamina bildiğimiz 6.0'daki doze moduymuş

hussky

hussky

Üye
    Konu Sahibi
Halt ettik marshmellow yükleyip

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
yapacak birşey yok istiyordunuz verdiler işte :D neyse N beklicez

hussky

hussky

Üye
    Konu Sahibi
İstedik te stamina yı alın demedik ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
kralberk13

kralberk13

Üye
ee M de gidiyo doze geliyo bakalım N de ne bekliyo bizi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben yüklediğime pek pişman değilim bi sıkıntı yok gibi. Ben zaten stamina falan kullanmıyordum hiç

hussky

hussky

Üye
    Konu Sahibi
Staminasız sony = çöp

Takipçi Satın Al

Üst Alt