Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamamarketten uygulama yükleme sorunu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesut-0114
Üye
Konu Sahibi
marketten uygulama yükleme sorunu?
marketten uygulama yüklediğim de yükleniyor deyip öyle kalıyor. bazen de yükleme bittiğinde sd karta yüklenemedi diyor. oysa yeterli hafıza görünüyor sd kartta falan?? yardım lütfen
klavuzm
Üye
telefon rootluysa old marketi dene. bi de blackmart programindan indirmeyi dene
marketten uygulama yüklediğim de yükleniyor deyip öyle kalıyor. bazen de yükleme bittiğinde sd karta yüklenemedi diyor. oysa yeterli hafıza görünüyor sd kartta falan?? yardım lütfen
telefonunun markası nedir??? burada hala n73 gözüküyor güncellersen daha kolay yardımcı oluruz. yükleniyor deyip kalıyorsa o sırada internet bağlantın kesiliyor olabilir. wifi bağlantısı sırasında ve modemden uzak bir noktada oluyorsa bu sorun kesinlikle bağlantın kopuyordur. sd kart dediği de telefonun kendi dahili hafızasıdır. hafıza kartı değil yani. telefon modelini yazarsan ona göre yardım ederiz
mesut-0114
Üye
Konu Sahibi
eyvallah sağ olun. .şu anda dūzeltemiyorum. . yazmayı unutmuşum. samsung beam. ve daha önce de şu hata yi veriyordu, dosya bir hata nedeniyle indirilemedi. bahsettiğiniz yer de 2 _3 gb boş yer var?