pro_
Üye
-
Konu Sahibi
-
parası olup kalıtelı gıyınmek ısteyen alır..herkes nasıl kazandıgını bılıyor sonucta..lafım baba parası yıyenlerden dısarı..ama herkes durumunun farkında ısteyen 200 liraya alır isteyen 20 lıraya..dostlar bana sorarsanız ben de giydim marka ama 200 liralık değil...mesela nıke de indirim var diyorsunuz...ben de bi ara reebok tan almıştım ama 120 liralık ayakkabıyı 63 liraya....
parası olup kalıtelı gıyınmek ısteyen alır..herkes nasıl kazandıgını bılıyor sonucta..lafım baba parası yıyenlerden dısarı..ama herkes durumunun farkında ısteyen 200 liraya alır isteyen 20 lıraya..
bencede
sonuçta ayda 5 bin tl alan adamdan pazardan giyinmesi beklenmez ki iyi bi işi, var demektir şık görünmeli...
onu herkes bılyor bastada söyledım herseyın fazlası zarar takıntı halıne getırmemek lazım ıllede nıke adıdas alayım baska gıymem dıye ama begendıysem paramda varsa o anda alırım..dedikleriniz doğruama adam 5000 lira da maaş alıyor olsa bile gidip 2000 liraya 3000 liraya bi takım elbise alması gerekmez.bu har vurup harman savurmadır.israftır.ve biliyoruz ki israf etmenin günahı büyüktür...
haklısınbence alan insana değilde "marka giyen insan iyi insan, görgülü, kaliteli insandır" olgusunu oluşturanlara laf söylemek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?