http://www.facebook.com/zuck
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Mark Zuckerberg'un profili süpermiş :D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: o kim la Genişletmek için tıkla ... cahalllll
By_GaBLiN Üye philips de temizlikçi mi yazıyor bilgilerinde ----------Eklendi @ 22:03:34 ---------- Yazıldı @ 22:02:38 ---------- vay tenis de biliyomuş hülya avşar ile bi ara oynasınlar kim yener acebe
philips de temizlikçi mi yazıyor bilgilerinde ----------Eklendi @ 22:03:34 ---------- Yazıldı @ 22:02:38 ---------- vay tenis de biliyomuş hülya avşar ile bi ara oynasınlar kim yener acebe
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Facebook fikri benimdi. Hatta başta thefacebook.com olacaktı. Sonra değişti. Fikrimi çaldı.
Astrosman Üye Yav geçenlerde bu yakışıklı face isimli bi şiir yazdıydım 2004 yılında orada geçiyo du face ismi benden çıkmış o fikr
Yav geçenlerde bu yakışıklı face isimli bi şiir yazdıydım 2004 yılında orada geçiyo du face ismi benden çıkmış o fikr
By_GaBLiN Üye Revengeful' Alıntı: Beni kendine abone yapmıştı Sonrada kaldırdım Genişletmek için tıkla ... Beni yapmadı demek ki benden korkuyor
Revengeful' Alıntı: Beni kendine abone yapmıştı Sonrada kaldırdım Genişletmek için tıkla ... Beni yapmadı demek ki benden korkuyor
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: ha koca adam sana abone olacak öyle mi arkaaaşımmm Genişletmek için tıkla ... Bana abone olanları görmedin tabi sen
By_GaBLiN' Alıntı: ha koca adam sana abone olacak öyle mi arkaaaşımmm Genişletmek için tıkla ... Bana abone olanları görmedin tabi sen