Maradonanın Ferrarisine 140 bin dolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Maradonanın Ferrarisine 140 bin dolar
Arjantinli eski futbolcu Diego Armando Maradona'ya ait Ferrari marka bir otomobil, internet üzerinden düzenlenen açık artırmada 140 bin dolara satıldı.'Mercadolibre.com.ar' adresindeki sitede düzenlenen açık artırmada, 1996 yapımı Ferrari 355 Spider model aracı satın almak için yaklaşık 100 kişi teklif verdi.

Maradona'nın eski şirketi adına kayıtlı olan ve yaklaşık 185 bin YTL'ye alıcı bulan aracın az kullanılmış olduğu da belirtildi.

1986'daki Dünya Kupası'nın 'altın çocuğu' Maradona, aşırı doz kokaine bağlı olarak 2004'te geçirdiği kalp krizini atlatarak ölümden dönmüştü.

Kolombiya'daki bir hastanede 5 martta yapılan ameliyata karar verdiğinde 120 kilo olan Maradona'nın midesine kelepçe takılmış ve ünlü futbolcu yaklaşık iki ay içinde 33 kilo vermişti.

Dünya futbolunun efsanevi ismi 44 yaşındaki Arjantinli Diego Maradona, Boca Juniors'dan gelen yöneticilik tekifini de geçtiğimiz haziran ayında kabul etti.

Maradona, futbol dünyasının Pele'den sonra en yetenekli ismi olarak gösteriliyor.
 


doukan1989

Üye
way be bildiimiz bi 355e 140bin dolar para. sirf maradona kullandi diye. Bence bu insanlarda takinti war sanki maradonanin ferrarisi 1000basiyor yada 0-100u yarim saniye. Standard bi ferrari iste!
 

vormound

Üye
yanı ne ıstır bende anlamadım o paraya gıt yenı model al karızmada yaparsın...
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
helal olsun ne diyelim....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt