Manisa Soma da maden faciası :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcat67

blackcat67

Üye
Allahumme salli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed. .
"Ya rabbi! Hz.Peyganberimizi Sevr mağarasında müşriklerin takibinden kurtardığın gibi, Hz.Nuh'u tufandan kurtardığın gibi, Hz.İbrahim'i Nemrudun ateşinden kurtardığın gibi,Hz.Yusuf'u kuyudan ve zindandan kurtardığın gibi, Hz.Eyyub'u amansız hastalıktan kurtardığın gibi,hz.İsmail'i kurban olmaktan kurtardığın gibi , Hz.Yunus'u gecenin karanlığından, Deniz'in fırtınasından, Balığın karnından kurtardığın gibi Soma'da maden ocağında mahsur kalan kardeşlerimizi de kurtar ya Rabbi, Sen her şeye kadirsin. " Allâhumme salli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed....

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N, boran9999 ve 6 diğerleri

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Amin . İnşallah .

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: boran9999, Ccihat67 ve Dede
SHS

SHS

Üye
Facia mı katliam mı bilemedim, Allah rahmet eylesin hepsine, yakınlarına sabır diliyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun.Mekanları Cennet olsun...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
adanalı1

adanalı1

Üye
Bu herşeyi anlatıyor sanırım .. Bilmiyorum .Sİyaset sevmem ama hıc yakısmamıs bakana...

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR, Ccihat67 ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
232 ye yükselmiş.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hala kadere baglayanlar var. Tamam dua edilir hayatini kaybedenler icin ama sonrakiler icin adim atilmaz. Kiminin gozune uyku girmez kimi sefasina devam eder. Dunyanin bircok yerinde maden faaliyetleri oluyor fakat boyle seyler basina gelmiyor diyebilirsiniz. Silideki maden faciasinda bir bakan bizde olsa 2-3 gunde cikarirdik olu olmazdi gibisinden seyler soylemisti gorduk nasil oldugunu. Turkiye 3. Dunya ulkesi ve bundan dolayi insan hayati bir torba komure denk. Bu zihniyetle daha cok yasayacagiz bunlari. Siyaset yapmayalim bu aci gunumuzde. Yakinlarinin basi sagolsun

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, The SLayeR ve Dede
virus19

virus19

Üye
Söylenecek aslında o kadar çok şey var ki ancak şu an malesef zamanı değil. Ancak 2 gün sonra gündemi değiştirip bu olayın üstü kapanmaz umarım. Hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Acımız büyük, ülkemizin başı sağolsun :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve adanalı1
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum İçerdekiler de tez elden kurtarılır inşallah :(

• Beğen
Tepkiler: boran9999, OttomaN TigeR ve Ccihat67
muhsin13

muhsin13

Üye
adam madencinin hastaneye gitmesi için kenara çekilmiş siz ne çıkarıyonuz resimden herhalde yaralı adama sarılacak halini hatrını soracak değildiya

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Dede
boran9999

boran9999

Üye
Daha 15-20 gün önce soma öönergesini sırf muhalefet partisi getirdi diye reddediyorsun şaka mısınız yahu? Mısırda ölen kadınla seks yapılabilir diyen adam için ortalığı ayağı kaldıracağınıza birazda kendi insanınız için ortalığı ayağa kaldırın bir zahmet.
OLay bunları tartışacak zaman değil herkesin acısı büyük Eğer duymak istediğin buysa ;Karşıtı olduğun siyasilerin tamamı tü kaka bu sana bu gibi zamanlarda durumlarda ne kazandıracak yada acımızımı dindirecek! Uzatmanın anlamı yok. Tekrar başımız sağolsun

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Dede ve Ccihat67
phasan

phasan

Üye
Suan son durum 232 ölü var

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Allah yardımcıları olsun Allah rahmet eylesin :(

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
230 lara çıkmış kayıp...

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

boran9999

boran9999

Üye
Bazı arkadaşlar ; Sizlere helal olsun insanların acılarının olabildiğince fazla her geçen dakika dağlar gibi büyüdüğü şu anda bile işi siyasete döktünüzya sizlere ne dense azdır. :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N ve Dede
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize,abilerimize,babalarımıza.. çok üzgünüm şuan çok...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
KayraBey

KayraBey

Üye
Yaşanan bu olayda bariz bir ihmal var ise, suçluları kesinlikle cezalandırılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N, Invoke ve 4 diğerleri
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ulusal yas ilan edilen bir felakette bile siz, biz...
:locked:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, boran9999, B.A.R.O.N ve 7 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt