DiaBLoS™;1630175' Alıntı:Beşiktaş ı bu kadar kötülemenin anlamı ve mantığı yok kanaatindeyim..!

Haberi yapana önce bir tebriklerimi göndereyim. Kolay mı Manchester United'ın gözlemci raporunu ele geçirmek? Hem de bu adam teknik direktörün kardeşiyken... Yani masa başı haber yapılır da bunun da bir sınırı olur yahu, yuh artık!!!
Beşiktaş zaten Şampiyonlar liginde başarılı olmak için herhangi bir icraatte bulunmadı ki birşeyler bekleyelim Beşiktaş'tan. Umutlu olmak için elimizde taraftarın vereceği gaz hariç bir adet elle tutulur veri yok. En iyi sonuç beraberlik olur ancak...
Yazık hiç bir gayret yok..
Ligde olduğu gibi avrupadada vasat oynuyacak takım
aLσηє;1631116' Alıntı:espirilerinizi başka bölüme saklayın
yeneceğimize inanmıyorum..!
Ômer gibi açık sözlü olun , Beşiktaş biraz zor bu sene , Daha Ligte düzgün futbol oynayamıyorsunuz ...
Yendik de neye yaradı Enes hatırlatma yahuSeyircinin desteği de çok önemli... liverpool da bize cerez gözüyle bakıyordu ... bence liverpoolu seyircinin desibel rekorları kıran tezahruatı ile yendik![]()

Yendik de neye yaradı Enes hatırlatma yahu![]()

valla benim yerimede sallarsın 4 yersekİnönü'de 4 atarsa ben oraya molotof sallarım
Old Trafford'a birşey diyemem![]()
evet kazanacak ve bunları söleyenler mos mor olacakDiaBLoS™;1629347' Alıntı:Beşiktaş birde kazanıyormuş.
Sonra burada söylenenler....![]()

inşallahı maşallahı yok kazanacağızzHadi inşallah