MALİ Cihazlar İçin En Büyük 3D ve HD Oyun Arşivi

splinter cell convictionu yeniden yükler misin silinmiş de

Rica etsem şu bazı oyunları "INDIRILEBILIR" Bir siteye upload etsen olur mu ? (Street Fighter, Worms,Rainbow six)

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem şu bazı oyunları "INDIRILEBILIR" Bir siteye upload etsen olur mu ? (Street Fighter, Worms,Rainbow six)

2shared iyi bir site değerini bilin uploaded a yüklesem yarım saatte bir oyun indircektiniz nankörlük yapmayın

Benim nankörlük yaptığım yok , telefondan indiremiyorum 2sharede gelesiye kadar 10 sayfa açılıyor

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Benim nankörlük yaptığım yok , telefondan indiremiyorum 2sharede gelesiye kadar 10 sayfa açılıyor
Eee paralı uygulamayı bedava indirmek için bu kadar derde de katlanın o zaman beğenemiyorsanız gidip 5-6 dolar ödeyip google play store'dan alırsınız

Real Racing s3 te tam açılırken oyundan atıyor.

- - - Eklendi - - -

Ayarlar uygulamalar reel racing 3 yapın ve verileri temizle deyin.

bu arada ben nova 2 yükledim galaxy s2 ye ama açılmadı yani.datasını indirdi ve oyunun başındaki videodan sonra hep atıyo hangi apk denediysem olmadı bu uygulama bunun içinde geçerlimidir yoksa ics nova 2 yi desteklemiyomu bi yardım etseniz lütfen

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.

4.0 ile alakalı bir sorun olabilir benim ideos x5'te 2.3.5te 0 kasma ile çalışıyor.Zaten Nova 2 çok güzel değil size nova 3ü öneririm,en güzeli bence ilk oyun olan nova.

bilgilendirdiğiniz için çok güzel konu olmuş elinize sağlık

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Kırık linkler yenilendi.