mali 200 gpuya mali 400 oyunu olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
mali 200 gpuya mali 400 oyunu olur mu?
birde tabletim cin mali gpusunu nerden ogrenirim???

cyber

cyber

Üye
mali 200 diye gpu yok diye biliyorum senin tabletin gpusunu bende araştırdım ama bulamadım valla
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

TheMadness

TheMadness

Üye
mali 200 diye gpu yok diye biliyorum senin tabletin gpusunu bende araştırdım ama bulamadım valla
bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

- - - Eklendi - - -

Telechip 8803 çipset kullanır

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
mali 200 400 oyunlarını çalıştırır mı bilmiyorum. APKyi kur datayı otomatik yüklesin bakalım

TheMadness

TheMadness

Üye
mali 200

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi

fazla oldum ama iyimidir ve mali 400 oyunlari benimkine olur mu forumda mali 200 icin oyun degil mali 200 kelimesi yok.kimse bilmiyo.birde varsa bana uyacak pes 12 veya 11 verir misin 10 tane apk denedim
Pes 11 ve 12

RF12

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi

Dene bi. Sadece apksini indir o datayı indirir demiştim.

birde varsa bana uyacak pes 12 veya 11 verir misin 10 tane apk denedim hicbiri olmadi ne 11 ne 12 ikisindede ayni
Pes 11 ve 12

mali 200 guclumudur

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş Dün mali-200 olduğundan bahsetmiştim hatırlarsan ;) mali uyumlu sd indirip farklı apkleri deneyebilirsin oyun için.kolay gelsin...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim birde şu peste napma lazim pes 11 ede 12 yede birsürü apk attım hepsi aynı. Resmi yukaridaki mesajda

alonsof1

alonsof1

Üye
birde varsa bana uyacak pes 12 veya 11 verir misin 10 tane apk denedim hicbiri olmadi ne 11 ne 12 ikisindede ayni
Pes 11 ve 12

mali 200 guclumudur
Kardeş 2 oyundada bağlantı kopması sorunu var.internetin kopmuş indirme anında ya da pes2011 apk deki server kullanım dışı kalmış.Önerim SD datalarını forumdan indirip o şekilde denemen.Kolay gelsin...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 2 oyundada bağlantı kopması sorunu var.internetin kopmuş indirme anında ya da pes2011 apk deki server kullanım dışı kalmış.Önerim SD datalarını forumdan indirip o şekilde denemen.Kolay gelsin...

10tane indirdim. İnternette 4 kademe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt