Malezyada Ilk Iki Renaultnun..

Sponsorlu Bağlantılar

slayer

Üye
    Konu Sahibi
Malezyada Ilk Iki Renaultnun..
Malezya’da ilk iki Renault’nun
Sezonun ikinci yarışı Malezya Grand Prix’sinde Renault duble yaptı. Fisichella ilk sırayı alırken, Alonso takım arkadaşını izledi. Podyumdaki diğer isim ise 102 yarış sonrasında ilk zaferini arayan Jenson Button oldu.
<div align="center"></div>
Sezonun ikinci yarışında zafer yine bir Renault pilotunun oldu. Renault&#8217;nun İtalyan pilotu Giancarlo Fisichella, ilk yarışın galibi ve geçen yılın Pilotlar Şampiyonu Fernando Alonso&#8217;nun önünde zafere ulaşırken, Honda pilotu Jenson Button üçüncü sırayı aldı. Yarışa pol pozisyondan başlayan 33 yaşındaki İtalyan pilot kariyerinin üçüncü zaferini takım arkadaşı Alonso&#8217;nun 4,5 saniye önünde finiş çizgisine ulaşarak kazandı.

1-) Giancarlo Fisichella, Renault
2-) Fernando Alonso, Renault
3-) Jenson Button, Honda
4-) Juan Pablo Montoya, McLaren
5-) Felipe Massa, Ferrari
6-) Michael Schumacher, Ferrari
7-) Jacques Villeneuve, BMW-Sauber
8-) Ralf Schumacher, Toyota

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya su saat farkından dolayı canlı izlememeyi nefret ediyorum sabah kalktım kacta die bakacaktım internet te sonucları ogrendim izleyesim gelmedi bide kimi raikonen ilk turda kaza yapınca ayyy ama ii yarıstı yaa

perfectlover

Üye
Raikkonen&#39;in pist dışına çıkarak yarış dışı kalması sonrasında McLaren sadece Montoya ile yarışmak zorunda kaldı. Williams&#39;lar finiş göremedi. Yarış da doğal olarak Renault ile Ferrari arasında geçti. Ama 2 Nisan&#39;daki Avustralya GrandPrix&#39;inde daha farklı bir sonuç göreceğimizi umut ediyorum.

Üst Alt