Malata I8 aka iBall Andi 4.5h Recovery ve Play store problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
Malata I8 aka iBall Andi 4.5h Recovery ve Play store problemleri
Bu telefondan aldım yakın zamanda. Rootladım ve Rom manager ile Cwm recovery modunu yükledim fakat reboot into recovery de yapsam, açarken ses+ -Açma tuşuna birlikte de bassam kırmızı ünlemli ölü android simgesi bekliyor bekliyor en sonunda Android recovery açılıyor. Yani orjinal olanı.. Bir türlü aktif hale getiremedim custom recoveryi i. Ayrıca yüklediğim play store hiç bir uyarı vs vermeden kapanıyor kendiliğinden.. Yardımlarınızı bekliyorum..

blackaid

blackaid

Üye
senin bulduğun recovery uyumsuz telefonun özelliklerine uygun recovery bulman gerekiyor.Bunun için telefonun versiyon bilgilerine göre recovery araştırmalısın.Telefon nasıl memnunmusunuz ne kadara aldınız?

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
100 dolar. Hızı ve görüntü kalitesi gayet iyi. Yalnız türkçe seçeneği bulamadım. More Locale any locale vs de işe yaramadı.

blackaid

blackaid

Üye
yurt dışından mı aldınız telefonu fiyatı iyiymiş gps i felan nasıl? peki tam olarak mtk sı ekran çözünürlüğü özelliklerini biliyormusun? en azından işlemci ve çözünürlük özelliklerine göre recovery bulunabilir

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
Elbette,
960*540 ekran çözünürlüğü var MT6577 işlemci, 1Gb Ram. GPS i deneyemedim ama özelliği var.

- - - Eklendi - - -

REcovery işlemini hallettim, yeni sürüm mobile uncle işimi gördü.. 3 farklı ROm yükledim, ikisi Play storei çalıştırsa da Türkçe seçeneği yok, more locale vs işe yaramıyor.. Diğeri ise türkçe destekli ama Play Store yine çalışmıyor, bazen sunucu hatası bazen bağlantı yok hatalarını veriyor.. Tüm çözümleri uyguladm ama olmadı maalesef.

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
Farklı ve çok hoş bir rom la işimi hallettim.

dayannight

dayannight

Üye
recoveryi nasıl yaptığını tam orak anlatırmısın ve romları nereden yüklediniz

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
mobile uncle ile. Ama önceki sürümü işe yaramamıştı.

bu versiyonuyla skytech101 blogspot com /2013/04/how-to-install-cwm-or-twrp-recovery-on.html[/URL] sitesindeki Twrp yi kurdum.. Modlara da

facebook . com / groups/ 357361847702937

grubundan ulaşabilirsin..

dayannight

dayannight

Üye
cevabınız için teşekkürler
bende bu siteden buldum twrp çalıştı.
Fakat rom yükleyemedim.Sizin telefonla aynı özelliklerde sorunum rom yükledikten sonra siyah ekran çıkıyor ve öyle kalıyor

ahgsql

Üye
    Konu Sahibi
Aynı özelliklerde olması yetmiyor sanırım. Aynı üretim olması gerekiyor. Firmware kernel vs için

Üst Alt