Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makü Öğrencilerinden %100 Türk El Yapımı Otomobil
Sponsorlu Bağlantılar
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Makü Öğrencilerinden %100 Türk El Yapımı Otomobil
Araç cep telefonu ile çalışıyor. turbo mevcut....
aLone
Üye
nazar boncuğuda var
helal olsun yapanlara
delibalta1808
Üye
fikir ve eser güzel lakin tasarım biraz sönük kalmış ama yine de başarıya şapka çıkarılır....
anl_tr
Emekli Yönetici
Arka farlar 407, ön farları bilmiyorum ama ön far görüntüsü chevrolet cruze un ters tasarımı gibi cruze
yanlar mustang teki hava girişleri mevcuz..
Bence fena deil çünkü çocuklar elindeki bütçe ile bu aracı yapabilmişler.Helal olsun.
Para olsa neler yapcaklar.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
en başta yazıyor belki görmediniz ama bu araç cep telefonuyla da calışıyor
arkadaşlar sağolun yorumlarınız için bu arabayı yapan 7 kişi den biriyim ben ıbrahim tekeli adım araba cep telefonuyla çalışıyo renault 1.5 turbo var üzerinde ve tasarım tamamen bize ait araç bu haliyle daha çok eksiği olan bi araç maddiyat ve kısıtlı zaman onu bu hale getirdi ama daha çok yapacak işimiz vardı bize göre hala yarım bi proje ama yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim...
--------------- Ekleme ---------------
araç cep telefonuyla çalışıyo çağrı atmanız yeterli içindeki telefona bunu yapmak için kullandığımız devre de tamamen bize ait bizim tasarımımız olan bi devre ...
ozanazy
Üye
Resimler görünmüyor.
konyarapp
Üye
hiç bu kadarını bekliyordum aslında cep telefonuyla çalışıyorsa en fazla 50 metre gider