maksimum 220 tl ye kadar alınık telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
maksimum 220 tl ye kadar alınık telefon
bir arkadaşım için acıyorum başlığı...
tercihimiz elden istanbuldan ama sehir dışından istanbulda tanıdığı olupta yollayabileceklerde teklif verebilir...
ilk tercih android ikinci tercih windows olmassa diğerleri değerlendirilir...

omerfarukbaspin

Üye
Sana güzel bi 5800 ayarlayalım ;)

omerfarukbaspin

Üye
hadi bakalım resim felan istersen verebilirim .

- - - Eklendi - - -

bu arada istanbuldayım

- - - Eklendi - - -

http://img29.imageshack.us/img29/5264/p1040128i.jpg

- - - Eklendi - - -

http://img209.imageshack.us/img209/1212/p1040129z.jpg

HakaN-06

HakaN-06

Üye
O paraya android wp falan unut en fazla 5800 alırsın

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
O paraya android wp falan unut en fazla 5800 alırsın
yanılıyosun cok aldım kendime mesela operatör telefonları cabuk düşüyor androidli mesela htc touch2 windowslu mesela örnek cok

- - - Eklendi - - -

unutmadan bir arkadasım x6 16gb aldı 200 tl ye fulll kutulu

omerfarukbaspin

Üye
yanılıyosun cok aldım kendime mesela operatör telefonları cabuk düşüyor androidli mesela htc touch2 windowslu mesela örnek cok

- - - Eklendi - - -

unutmadan bir arkadasım x6 16gb aldı 200 tl ye fulll kutulu

o fiyatlara çok zor be :oke:

şunuda söyliyim windows mobile işletim sisteminin symbian dan + sı yok :) windows phone demiyorum yanlış olmasın zaten onların en ecuz 600-700 lira :oke:

ilan açmadım bayramdan sonra alabilirsin çünkü başka telefonum yok şu an :)

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
o fiyatlara çok zor be :oke:

şunuda söyliyim windows mobile işletim sisteminin symbian dan + sı yok :) windows phone demiyorum yanlış olmasın zaten onların en ecuz 600-700 lira :oke:

ilan açmadım bayramdan sonra alabilirsin çünkü başka telefonum yok şu an :)

x6 lar 200-250 arası düşüyor sahibindene bakabilirsin

- - - Eklendi - - -

hatta 250 tl bi link veriyim

omerfarukbaspin

Üye
250 ye iyi bulmuşsunda 5800 dan hem pek bi fark göremezsin hemde cihazın kusurlu olma ihtimli bile var :oke: ben 200 de bırakırım zaten:oke: ki ortalama 300 civarı yani ama Sen bilirsin tabi

esqalsiz

esqalsiz

Üye
o fiyata anca windows 98 alırsın .D yapıstır .d

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata anca windows 98 alırsın .D yapıstır .d
:bye2: ne alaka arkadasım anlamıyosan bari forumu kirletmene gerek yok ben sana en basitini gösteriyim kaldki daha neler var
buyur link bu sadece bir tanesi
buda androidli

daha bunlar gibi neleri var

- - - Eklendi - - -

250 ye iyi bulmuşsunda 5800 dan hem pek bi fark göremezsin hemde cihazın kusurlu olma ihtimli bile var :oke: ben 200 de bırakırım zaten:oke: ki ortalama 300 civarı yani ama Sen bilirsin tabi

sen aklımdasın ben seninki olmaz demedim değerlendiricem:oke:

rstsn

rstsn

Üye
buyur kardeşim bakmak istersen

bountykiller

bountykiller

Üye
elimde e55 var. Kulaklık hijyen bakımından gönderilmeyecek ve yerine sıfır kutulu wh701(orj) gönderilecektir. Kulaklık hariç kutu ilk günki gibidir. Eski bataryasında hiç sorun yoktur, ona rağman orjinal yedek bataryasıda bulunmaktadır. Telefonda hiçbir sorun yoktur. Görünüş açısından orta kasayı ve tuşu çin beyaz kasa ile değiştirdim eski orj orta kasada sorunsuz ve yeni orta kasada sorunsuzdur. Yeni kasayı 1 ay önce taktım fakat eski kasada bile çok az kılcal çizik vardır. Ön kapak orj olmasına rağmen hiç çizil yoktur.

Bu halde fiyat 250 tl . Fiyat indirmemi istersen ancak aksesuarlardan keserek fiyat indirebilirim (kulaklık , şarj vb. ) şeffaf silkon ve ekranda koruyucu da vardır.

omerfarukbaspin

Üye
e55 düşünürsen bende sıfır kutulu var :naughty: kvk ya verdim ekranı jelatinli bir şekilde 0 cihaz verdiler :naughty: ama garantisi bitiyo haftaya zaten sorun çıkaran bi telefon değil :D

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar symbian en son tercih özellikle zaten nokia yı istemiyoruz şuan bir tane samsung galaks mini 230 tlye garantisi devam eden kutulu alındı uygun bir fiyata daha gelirse bir adet daha alınıcak

not: ofiyata bulamassın diyenler lütfen okusun

ayd305n

Üye
Vofafone 945 var 8gb 210 lira

- - - Eklendi - - -

Vofafone 945 var 8gb 210 lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt