Maksimum 1200 TL ye önerebileceğiniz telefonlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Maksimum 1200 TL ye önerebileceğiniz telefonlar ?
Arkadaşlar yaklaşık 1200 TL gibi bir bütcem var, belki de daha az ama maksimum 1200 yani..İphone 4S almayı bayadır düşünüyorum, çok da istiyorum, bu fiyata bulabilirmiyim sıfır olarak ? veya İphone 4S alma mı dersiniz, yerine önerebileceğiniz iyi cihazlar var mı bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum

HakaN-06

Üye
Malum yerden yurtdışı simfree pasaport kaydı yapılmış sıfır 4sleri 1200-1300 civarı getirtiyorlar 1 yıl uluslararası garantili

Konu Sahibi
Yurtdışı cihazlara da güvenemiyorum yahu bir türlü

Konu Sahibi
İphone 4S de bi ucuzlamadı arkadaş hala pahalı

Epple

Üye
Bence 4s al. En az bi 6-7 ay daha -bana gore tabi- en iyi telefon unvanini korur bence. Hem ucuzlar iPhone 5 piyasaya surulunce de. Sahsen ben 5s bekliycem o zamana kadar 4s devam.

Konu Sahibi
Bence 4s al. En az bi 6-7 ay daha -bana gore tabi- en iyi telefon unvanini korur bence. Hem ucuzlar iPhone 5 piyasaya surulunce de. Sahsen ben 5s bekliycem o zamana kadar 4s devam.

Bende 4S çok istiyorum da 1200 Tl ye sıfır garantili nerden bulucam o var işte

Epple

Üye
iPhone 5 piyasaya surulsun illaki duscek. Ama 1200e sifir bulurmusun bilmem.

Edit: Aslinda zorlasan bulursun da.

blckstr

Üye
Darty mağazalarında o civara sıfır Galaxy Note ve Galaxy S2 bulabilirsin. Paralel ithalat ama iki sene yurt içi garantisi mevcut.

Kerim.

Üye
4s iyidir bulursan al

Epple

Üye
Magazadan degil de bu online satis sitelerinden bulursun. iPhone 5 adam gibi bisey olsaydi benimkini satardim sana sifirdan tek farki sifir olmamasi oyle soyleyim sana

Konu Sahibi
Magazadan degil de bu online satis sitelerinden bulursun. iPhone 5 adam gibi bisey olsaydi benimkini satardim sana sifirdan tek farki sifir olmamasi oyle soyleyim sana

Sıfır lazım 1200 peşin paraya bulunur belki bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...