MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI ne iş yapar.

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI ne iş yapar.
Abilerim ablalarım size bir soru sorayım.SBS den 345 puan aldım çok düşük bir puan ben bu puanla Haydarpaşa Teknik ve Endüstri meslek lisesine girmek istiyorum makine teknolojisi alanı ne iş yapar merak ediyorum.Ben daha çok bilgisayarla tasarım yapmak arabalar çizmek istiyorum yani işin içinde bilgisayar olsa iyi olur 345 puana ne önerirsiniz puan az olunca ben bulamadım pek ama her türlü olur ANADOLU yakasında olmalı mesela denizcilikte olabilir ama bilgisayar olsa daha iyi olur.

- - - Eklendi - - -

uppp

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardesim ben sana tam o puanla otelcilik tavsiye ederim.Ben anadoluya gidemeseydim kesin ona giderdim.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
abi lise falanda önerirmisin otelcilikle ilgili iyi para var mı?rahat mı?

- - - Eklendi - - -

uppp

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ben Antalya Otelcilikte okuyan kisilerle tanistim.Otelcilik okuyan adam stajdan aylik 750 lira para aliyor.Turizm sektoru boyle zaten.Abim meslek lisesinde staj yaparken 275 lira gibi bir ucret aliyordu.Universiteden mezun oluncada pek bir tercihi olmuycak.Teknisyen olur.Ama otelcilikte yurtdisina bile cikiyorsun.Mesela arkadasim Almanya'ya gitti orda staj yapiyor dusun artik.Ben yurtdisina cikmak icin kendimi yirtiyorum.Arastir derim.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Makine teknolojisi ne yapıyo peki ona takıldım ben merak ettim.Fabrikada falan müdür mü oluyor?Araba parçaları üretiyor mesela?

Üst Alt