ftb12 Üye arkadaşlar videoyu nasıl ileri sarıcaz anlatın lütfen.sağ tuşa bastığımda video 1sn donuyo ve ilerlemiyo.yardım.....
arkadaşlar videoyu nasıl ileri sarıcaz anlatın lütfen.sağ tuşa bastığımda video 1sn donuyo ve ilerlemiyo.yardım.....
RaFi_4115 Üye kardeş olmuo yaa ama çalışsaydı çok güzel olurdu hata veriyor açmıo tüm ayarları yapmama rağmen zaten ben böyle bir program arıyordum çünkü bende 6233 var videoyu ileri geri sarmıoda ama yi saol...
kardeş olmuo yaa ama çalışsaydı çok güzel olurdu hata veriyor açmıo tüm ayarları yapmama rağmen zaten ben böyle bir program arıyordum çünkü bende 6233 var videoyu ileri geri sarmıoda ama yi saol...
degerli43 Üye Konu Sahibi gerçekveyalan' Alıntı: hiç tavsiye etmem kimseye. kd player var (bu sitede). O program buna 1000 basar. Genişletmek için tıkla ... kd player video oynatamıyor ama
gerçekveyalan' Alıntı: hiç tavsiye etmem kimseye. kd player var (bu sitede). O program buna 1000 basar. Genişletmek için tıkla ... kd player video oynatamıyor ama
gerçekveyalan Üye tsubasa kun; ben kafkas kartalı (java ustası). Kd player ın video oynatan modeli de çıktı. Ama sizin sitede yok. Hatta bugün; ben bir mobile siteye ekledim. (multiscreen) di galiba. Yani java - jar - nth olunca sen beni geçemezsin. (GERÇEK BU) (YALAN YOK)
tsubasa kun; ben kafkas kartalı (java ustası). Kd player ın video oynatan modeli de çıktı. Ama sizin sitede yok. Hatta bugün; ben bir mobile siteye ekledim. (multiscreen) di galiba. Yani java - jar - nth olunca sen beni geçemezsin. (GERÇEK BU) (YALAN YOK)
degerli43 Üye Konu Sahibi gerçekveyalan' Alıntı: tsubasa kun; ben kafkas kartalı (java ustası). Kd player ın video oynatan modeli de çıktı. Ama sizin sitede yok. Hatta bugün; ben bir mobile siteye ekledim. (multiscreen) di galiba. Yani java - jar - nth olunca sen beni geçemezsin. (GERÇEK BU) (YALAN YOK) Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş geçecez inşallah buraya da ekle vatandaş indirsin --------------- Ekleme --------------- tabii varsa
gerçekveyalan' Alıntı: tsubasa kun; ben kafkas kartalı (java ustası). Kd player ın video oynatan modeli de çıktı. Ama sizin sitede yok. Hatta bugün; ben bir mobile siteye ekledim. (multiscreen) di galiba. Yani java - jar - nth olunca sen beni geçemezsin. (GERÇEK BU) (YALAN YOK) Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş geçecez inşallah buraya da ekle vatandaş indirsin --------------- Ekleme --------------- tabii varsa
degerli43 Üye Konu Sahibi gerçekveyalan' Alıntı: Bıraktım BU İŞLERİ: mobile oyun - program - tema vs. (2 saat önce) Genişletmek için tıkla ... TÜH BEE geç kaldık ayrıca nth diyince orda dur yaptığım temalardan sana yollarım istersen kaliteli tema görürsün
gerçekveyalan' Alıntı: Bıraktım BU İŞLERİ: mobile oyun - program - tema vs. (2 saat önce) Genişletmek için tıkla ... TÜH BEE geç kaldık ayrıca nth diyince orda dur yaptığım temalardan sana yollarım istersen kaliteli tema görürsün
gerçekveyalan Üye Şu an kullandığım ve yeni çıkan bir tema varki; harika görüntülü bir tema. İsmini vermiyorum ki sen araştırır bulursun. Ş u ana kadar böyle bir tema görmedim. (Telefonun ikonlarını filan değiştiriyor). Ayrıca; bazı temalarım var: hem duvar kağıdı hem ekran koruyucu hem telefon ikonlarını değiştiriyor. ve bomba: zil sesini bile değiştiriyor. (üstelik zil sesi de harika). araştır bul.
Şu an kullandığım ve yeni çıkan bir tema varki; harika görüntülü bir tema. İsmini vermiyorum ki sen araştırır bulursun. Ş u ana kadar böyle bir tema görmedim. (Telefonun ikonlarını filan değiştiriyor). Ayrıca; bazı temalarım var: hem duvar kağıdı hem ekran koruyucu hem telefon ikonlarını değiştiriyor. ve bomba: zil sesini bile değiştiriyor. (üstelik zil sesi de harika). araştır bul.
degerli43 Üye Konu Sahibi yakında kavga çıkacak benim temalarımda -takvim resmi -müzik çalar ve radyo resmi -zil, sms, takvim sesi -menü ikonları (hareketli) ara bul
yakında kavga çıkacak benim temalarımda -takvim resmi -müzik çalar ve radyo resmi -zil, sms, takvim sesi -menü ikonları (hareketli) ara bul
degerli43 Üye Konu Sahibi yalandan kim ölmüş ama gerçekten var hem de galatasaray teması nth uzantılı nokia theme studio ile yaptım
yalandan kim ölmüş ama gerçekten var hem de galatasaray teması nth uzantılı nokia theme studio ile yaptım
gerçekveyalan Üye 3110 c süper telefon. kimse satmasın 3110 c telefonunu. --------------- Ekleme --------------- birisi satacam mı ne diye yazmış.
3110 c süper telefon. kimse satmasın 3110 c telefonunu. --------------- Ekleme --------------- birisi satacam mı ne diye yazmış.