Mail Widget Skin Transparent by Syarmwawa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mail Widget Skin Transparent by Syarmwawa
mif uzantılıdır önce sis uzantıyı kurup sonra C/Resource/apps ye atıp mif leri değiştirmelisiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: marsoy, sarigöz, Nextman ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler bunu istiyordum buldum sonunda birde facebook olsaydı

• Beğen
Tepkiler: najanaja
ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Teşekkürler

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler

• Beğen

kaavkw

Üye
Screenshot'daki fmobi'nin transparent widget'ını nereden bulabiliriz acaba fikri olan var mı?

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel uygulama teşekkürler

kizilgri

Üye
Önce Sis uzantılı dosya kurulmalı yazmışsınız ama zip dosyası içinde sis uzantılı dosya görünmüyor, ayrı bir dosya daha mı mevcut? kontrol edebilir misiniz?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Önce Sis uzantılı dosya kurulmalı yazmışsınız ama zip dosyası içinde sis uzantılı dosya görünmüyor, ayrı bir dosya daha mı mevcut? kontrol edebilir misiniz?

kardeş her mif uzantılı widget paylaşımda bu açıklamayı yapıyorum artık herkez öğrenmiştir diye ayrıntıya girmedim artık bazı paylaşımlar sadece mif olarak sis uzantılı kur derken herhangi biyerden bulduğun görünümü ne olursa olsun farketmez bi tane mail widgetinin sis ini kuruyosun tele sonra buradan indirdiğin mif i C/resource/Apps içine kopyalıyosun değiştirilsinmi diye soracak ewet de teli restart yap tamamdır. Yani içinde sis yok zaten bu sadece mif

moskovalı

moskovalı

Üye
guzel calisma emegine saglik arkadasim

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler arkdaşım :alkisemeğine sağlık

• Beğen

sarigöz

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

• Beğen

sarigöz

Üye
forumda aradım fakat mail widgeti bulamadım yardımcı olurmusunuz mif uzantısını direk atıyorum değişmiyor mail widgeti yükleyemediğim için... şimdiden teşekkür ederim...

sarigöz

Üye
forumda aradım fakat mail widgeti bulamadım yardımcı olurmusunuz mif uzantısını direk atıyorum değişmiyor mail widgeti yükleyemediğim için... şimdiden teşekkür ederim...

kimse cevap yazmayacak galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt